19. září 2015 • 14:25

Fantastický gól! Krmenčík udeřil proti Jihlavě zády k brance

Autor: dvo, koš
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle střídání trefil trenér Dukly Luboš Kozel naprosto přesně. Na hřišti Jihlavy (2:2) poslal na hřiště za stavu 0:1 útočníka Michaela Krmenčíka místo nevýrazného Jeana-Davida Beauguela a dvaadvacetiletý útočník se mu odvděčil parádní trefou, která aspiruje na gól roku.



Běžela 70. minuta. Jihlava vedla nad Duklou 1:0. Trenér pražského celku musel na vývoj utkání rychle reagovat. Ze hry stáhl francouzského útočníka Beauguela, který hledá svoji dřívější formu a místo něj na hřiště poslal bývalého reprezentanta do 21 let.

O minutu později už dejvický tým slavil vyrovnání. Postaral se o to Tomáš Přikryl. Krmenčíkův čas přišel až o tři minuty později.

Jihlava - Dukla: Gól sezony? Parádní nůžky Krmenčíka na 1:2
Video se připravuje ...

Obránce Ondřej Vrzal poslal do pokutového území domácích centr adresovaný právě Krmenčíkovi. Ten byl sice zády k brance, ale vůbec se nerozpakoval a střelou naslepo vypálil. Byl z toho výstavní gól. Brankář Hanuš se jen bezmocně ohlédl.

Autor branky ale svůj výstavní kousek neviděl. „Najednou jsem se podíval a balon byl v bráně,“ usmál se Michael Krmenčík. Zato domácí Muris Mešanovic uznale pokyvoval. „Fantastický gól, jeden ze sta,“ poklonil se jihlavský útočník, který v 81. minutě vyrovnal na konečných 2.2.

Z Krmenčíkovy branky byl nadšený i trenér Luboš Kozel. Podle něho dostane mladý útočník větší porci minut na hřišti. „Řekl si o větší prostor,“ přiznal kouč Dukly. „Už na Slovácku se krásně trefil z voleje,“ připomněl Kozel trefu z prvního kola.

CELÝ SESTŘIH: Jihlava - Dukla 2:2
Video se připravuje ...

Gólová střela jihlavského útočníka Murise Mešanoviče
Gólová střela jihlavského útočníka Murise Mešanoviče

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud