26. září 2015 • 22:31

Bakoše dojali fanoušci v Plzni: Lidé mi tu pořád drží palce

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeňští fanoušci připravili v sobotu velmi příjemné přivítání libereckému fotbalistovi Marku Bakošovi, který do poloviny minulé sezony oblékal dres západočeské Viktorie. Když slovenský útočník v závěru střídal, vytáhli domácí příznivci děkovný transparent s jeho fotografií a celý stadion mu dlouze tleskal. "Překvapilo mě to, samozřejmě. Těžko se na to něco říká. To jsou pocity, pro které si člověk potom poví, že mělo smysl hrát v Plzni fotbal," svěřil se Bakoš.



Útočník byl z reakce fanoušků hodně dojatý. "Nechci samozřejmě ještě rekapitulovat kariéru, ale tu plzeňskou kariéru jsem měl zajímavou. Dá se říct, že to stálo za to," řekl novinářům Bakoš po prohře Liberce 1:2.

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Liberec 2:1. Výhru trefil Mahmut
Video se připravuje ...

"Co se týče fanoušků, tak tady jsou prostě nejlepší v republice. Jsem rád, že mě mají rádi, že si vzpomenou na to, co bylo. Každý příchod do Plzně mi to dají pocítit a jsou to jen příjemné pocity," doplnil dvaatřicetiletý útočník.

Ve svém bývalém působišti ale dnes toužil uspět, proto ho mrzelo, že Liberec neudržel vedení a dvěma inkasovanými góly v závěrečných patnácti minutách prohrál. "Lidi, co chodí na fotbal, mi psali zprávy v tom duchu, že mi drží palce, ale dneska by byli rádi, aby Plzeň vyhrála. Já jsem tu chtěl vyhrát. Chtěl jsem pomoci týmu k výhře a měl bych tu pěkný pocit," řekl Bakoš.

"Ale proti Plzni je to těžké, má výborný tým, hrají výborný fotbal. Když jsme vedli, tak nás přitlačili. Možná to byla i naše chyba a nakonec z toho rezultovaly i dva góly, které otočily zápas," doplnil Bakoš.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud