4. října 2015 • 17:10

Sporné chvíle v Edenu. Chybný ofsajd, za úder do Pitáka jen žlutá

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Velmi napínavý fotbal nabídlo malé pražské derby mezi Slavií a Duklou (1:1). Sudí Královec s asistenty Moláčkem a Vlasjukem při něm řešili několik ošemetných situací. Ne všechny ale přesně. Po úderu Tomáše Bergra do obličeje Karla Pitáka mělo následovat vyloučení, nikoliv žlutá karta. Pomezní Vlasjuk chybně odmával ofsajd Jaromíru Zmrhalovi v akci, kdy mohl skórovat Milan Škoda. Naopak sudí správně posoudili vyrovnání slávistického kanonýra, který při gólové akci v postavení mimo hru nebyl.



Úder do obličeje Karla Pitáka (44. minuta)

Velká zbytečnost od Tomáše Bergra. Ofenzivní záložník Dukly běžel okolo Karla Pitáka, nabíhal si na přihrávku do volného prostoru. Jenže v plném sprintu se po Pitákovi ohnal rukou, čehož si sudí Královec všiml. Elitní český arbitr vytáhl z kapsičky žlutou kartu, přitom v tomto případě mohlo klidně následovat vyloučení.

Slavia - Dukla: Úder Tomáše Bergera do obličeje Karla Pitáka
Video se připravuje ...

Ofsajd Jaromíra Zmrhala (58. minuta)

Chybně posouzená situace. Piták zády k brance uvolnil rozběhlého Zmrhala, ten z první vyslal gólovou přihrávku na Škodu. Slávistickému střelci stačilo jen uklidit míč do sítě, jenže akci zastavil zvednutí praporek pomezního Vlasjuka. Opakované záběry jasně prokazují, že o žádný ofsajd nešlo, domácí přišli o možnost vstřelení branky. Za obrannou linií zůstal Ondřej Vrzal.

Slavia - Dukla: Chybně odmávaný ofsajd Jaromíra Zmrhala
Video se připravuje ...

Vyrovnání Milana Škody (63. minuta)

Slávisté se dočkali branky až o něco později. V 63. minutě si na centr Hrubého chytře naběhl Milan Škoda a střelou mezi nohy překonal gólmana Radu. Akce zaváněla ofsajdem, jenže tentokrát sudí rozhodli správně. Škoda nebyl v postavení mimo hru, protože na jeho úrovni se zapomněl Marek Hanousek z Dukly. "Řekli jsme si, že budeme hrát ofsajd systém, jenže já jsem o tom nevěděl. Takže jsem šel normálně bránit hráče, tím pádem to nebyl ofsajd a Škoda dával lehký gól," řekl Hanousek novinářům.

Slavia - Dukla: Gól Milana Škody na 1:1
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Dukla 1:1. Z dalšího derby má Slavia jen bod
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud