4. října 2015 • 21:10

Procházkova školácká chyba. Kiksem pustil Jihlavu do zápasu

Autor: iSport.cz, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kontaktní gól Jihlavy na 1:2 bude chtít určitě co nejrychleji vymazat z paměti. Václav Procházka nechal čtvrt hodiny před koncem utkání velmi snadno projít míč pod svou kopačkou a nabídnutou možnost využil Muris Mešanovič. Mistr ale hned po rozehrání odpověděl a nakonec si odvezl tři body za výhru 4:2.



Taková chyba by se reprezentantovi a kapitánovi v jedné osobě stávat neměla. Plzeň vedla 2:0 a směřovala v Jihlavě za výhrou, když došlo k zaváhání nejzkušenějšího stopera.

Procházka čtvrt hodiny před koncem nedokázal zpracovat jednoduchý, lehce skákající balon. Míč prošel až za něj, kde číhal rozběhnutý Mešanovič. Kozáčik v brance neměl nárok a domácí se radovali ze snížení na 1:2.

Jihlava - Plzeň: Procházkova chyba a gól Mešanoviče na 1:2
Video se připravuje ...

Mohlo se strhnout velké drama, ale obhájce mistrovského titulu dokázal rychle zareagovat. Prakticky hned po rozehrání se podruhé trefil Michal Duriš, Západočeši nakonec urvali výhru 4:2.

"Trošku mě mrzí, že za stavu 2:0 a 3:1 jsme pokaždé soupeře pustili zpátky do hry a strachovali se o výsledek do poslední minuty. Nechali jsme si dát góly ze standardky, musíme si to zanalyzovat a vyvarovat se toho," hodnotil zápas plzeňský trenér Karel Krejčí.

Jedna z plzeňských opor si vybrala slabší chvilku v druhém utkání po sobě. Procházka je podepsaný i pod vítězným gólem Villarrealu ze čtvrtečního duelu v Evropské lize. 

RYCHLÝ SESTŘIH: Jihlava - Plzeň 2:4
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud