5. října 2015 • 09:50

Ščasný: Proč znovu chyběl Litsingi? Nebyl v nominaci za trest

Autor: kub, pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl se stát novou útočnou silou pražské Sparty. Francise Litsingiho si před začátkem sezony přivedl na Letnou trenér Zdeněk Ščasný, který ho vedl v Teplicích. Naděje však osmadvacetiletý útočník příliš nenaplňuje. Zatímco v severočeském klubu nastřílel během tří sezon 24 branek, v týmu českého vicemistra čeká na svou první trefu a více prostoru na hřišti. 



Svému týmu nemohl pomoci ani v nedělním utkání pro Slovácku (4:0). A zdaleko to nebylo poprvé. V nominaci Sparty na zápas chyběl potřetí za sebou. Jak přiznal trenér Zdeněk Ščasný, souvisí to s incidentem, k němuž došlo před derby se Slavií, kdy v Litsingiho bytě hořelo.

„Řešil si své problémy, když měl být na tréninku, což bylo špatně. Já jsem ho za to potrestal tím, že nebyl nominovaný na zápas s APOELem ani proti Slovácku,“ uvedl Ščasný. „Ale během reprezentační pauzy by se to zase mělo vrátit k normálu,“ dodal smířlivě.

Nebyl to však první problém, který útočník řeší či řešil. V dubnu loňského roku byl ještě jako hrát Teplic zadržen v centru města policií. Nadýchal přes 1,7 promile alkoholu a klub ho za to potrestal podmínečným vyloučením z týmu a pokutou.

Osmadvacetiletý fotbalista zatím v dresu Sparty zasáhl do pěti ligových zápasů, ve kterých odehrál dohromady 175 minut.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slovácko 4:0. Dvakrát se trefil Fatai
Video se připravuje ...

Sparťanské ofenzivní posily se v prvním kole na půdě Jihlavy prosadit nedokázaly
Sparťanské ofenzivní posily se v prvním kole na půdě Jihlavy prosadit nedokázaly

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud