15. října 2015 • 16:34

Kung-fu v Liberci? Fauly jen na žlutou, disciplinárka je trestat nebude

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Disciplinární komise nebude zahajovat řízení s fotbalisty Bohemians 1905 Jhonem Mosquerou a Davidem Bartkem za zákroky v duelu 9. ligového kola v Liberci. Hostující hráči v úvodu utkání faulovali domácí Jana Sýkoru a Lukáše Bartošáka, kteří museli střídat a kvůli zranění jsou několik týdnů mimo hru.



Liberec se obrátil na komisi s podnětem na přezkoumání zákroků. Trenér Jindřich Trpišovský označil po zápase herní styl soupeře za "kung-fu a ragby."

Disciplinárka si vyžádala vyjádření komise rozhodčích, podle které šlo o fauly na žlutou kartu a ne na vyloučení. Proto s hráči Bohemians nebylo zahájeno řízení. Sýkoru hned v úvodu fauloval Kolumbijec Mosquera, který jednadvacetiletému záložníkovi poranil koleno. Bartošák po Bartkově zákroku laboruje s kotníkem.

Liberec - Bohemians: Ošklivý zákrok na Jana Sýkoru
Video se připravuje ...

Liberec - Bohemians: Nepříjemné zranění Lukáše Bartošáka
Video se připravuje ...

Z druhé ligy si za vyloučení po surové hře dva soutěžní duely nezahraje Daniel Geissler z Varnsdorfu. Jedno utkání za červenou kartu vynechají Petr Mareš z Hradce Králové, František Mysliveček z Vyšehradu a Aleš Kočí z Táborska.

Stejný trest za čtyři žluté karty čeká třineckého Michala Velnera, Nikolase Daníčka z Varnsdorfu, českobudějovického Aleše Dvořáka a opavského Tomáše Jursu.

ZLATÁ PÍŠŤALKA: Jech přehlížel kung-fu, Orel skluzy na Baníku
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Bohemians 1905 3:1. Slovan potvrdil formu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud