15. října 2015 • 21:53

SYNOT liga znovu chystá Víkend otců. Desáté kolo je věnováno rodinám

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Desáté kolo SYNOT ligy se pod přívlastkem Víkend otců bude věnovat jednomu jedinému tématu. A to právě otcům s dětmi respektive rodinám, které zavítají na fotbalové stadiony české nejvyšší soutěže. Všech osm prvoligových klubů připraví na svých stadionech pro své návštěvníky řadu doprovodných akcí.



„Každý z nás si jistě vzpomíná na svou první návštěvu ligového utkání přímo na stadionu a v drtivé většině jsme ho navštívili s tátou. Tento vztah je pro nás velmi důležitý, a proto ho chceme maximálně rozvíjet,“ prozradil Dušan Svoboda, šéf SYNOT ligy.

I v této sezóně se zvláštní péče v rámci jednotlivých duelů SYNOT ligy dočkají otcové se svými potomky. Česká nejvyšší soutěž si této skupiny fanoušků velmi váží, a proto znovu připravila „Víkend otců“. Jedno ligové kolo v podzimní a jedno v jarní části sezóny bude věnováno právě otcům s dětmi. Dočkají se speciálního programu, který pro ně SYNOT liga a jednotlivé kluby připraví.

„Znovu se všichni tátové, jejich potomci a vlastně celé rodiny dočkají různých zvýhodnění. Je to společný projekt všech klubů SYNOT ligy a doufám, že se opět povede,“ uvedl Svoboda.

SYNOT liga znovu chystá Víkend otců. Desáté kolo je věnováno rodinám
Video se připravuje ...

Víkend otců se v této sezóně bude konat hned dvakrát. Již ve zmiňovaném podzimním desátém kole. Ale také na jaře ve 24. kole. „Hlavním důvodem byl fakt, že jsme chtěli umožnit všem šestnácti klubům, aby na domácím stadionu uspořádali své utkání právě v duchu Víkendu otců,“ doplnil Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

Na co všechno se mohou návštěvníci prvoligových stadiónů v desátém kole těšit? Při pátečním utkáním Dukly s Mladou Boleslaví například proběhne autogramiáda fotbalových hvězd z přelomu 70. a 80. let k příležitosti představení nově vydané knihy s názvem BĚLĚHRAD 1976.

V Jablonci při duelu se Slavií je pro rodiče s dětmi připravena sleva na rodinné vstupné do rodinného sektoru či unikátní dětské fotbalové divadlo.

Bohemka v Ďolíčku chystá dětský koutek ale i autogramiádu vybraných hráčů před klubovým muzeem. Teplice zase velkou soutěž o automobil Hyundai na víkend s plnou nádrží i slevu 10% na dětské produkty ve fanshopech.

I v Příbrami na utkání se Spartou se rodiny dočkají zábavy. Pro mladší fanoušky bude na hřišti s umělou trávou připraveno několik fotbalových soutěží (střelba na branku či slalom), u kterých budou junioři 1.FK Příbram, se kterými budou fanoušci soutěžit o lístky na další domácí utkání s Brnem. Na vybraných stadionech ušetří rodiny s dětmi i peníze v rámci zvýhodněného vstupného.

SYNOT liga připravila pro fanoušky velkou soutěž. Stačí se vyfotit s tátou na fotbale a můžete vyhrát víkendový pobyt ve valašské chalupě na Kyčerce či permanentní vstupenky na jednotlivé kluby a jiné ceny ze SYNOT ligy! Veškeré info o víkendu otců naleznete na synotliga.cz či na webech jednotlivých klubů.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud