iSport.cz
17. října 2015 • 04:55

Belgie, Nizozemsko či Sparta. Slavia se bude muset o Šurala porvat

Autor: iSport.cz, Jan Podroužek, pj, šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení fotbalové Slavie na čtvrteční poradě rozjelo vysokou hru. Prezident klubu Jiří Šimáně svým spolupracovníkům předložil soupis posil, které by chtěl při nejbližší příležitosti do Edenu přivést. A na tomhle seznamu je údajně úplně nejvýš liberecký Josef Šural. Získat hvězdu posledních reprezentačních zápasů ale nebude vůbec snadné, i když sešívaná kasa je nyní od nových majitelů dostatečně napěchovaná…



Z tuzemských špiček se o mladou naději národku možná přihlásí i Sparta, která se o přestup pokoušela už teď v létě. Dvacet milionů pro ni ale bylo moc.

„Česká cesta může být zajímavá, když to bude dostatečně podloženo financemi. Nemusí to být vůbec špatná volba, podmínky v našich elitních klubech jsou mnohdy výrazně lepší než v průměrných západoevropských,“ tvrdí hráčův manažer David Nehoda.

Vycházející ligové hvězdy v reprezentaci oslnily. Jaké mají zbraně?
Video se připravuje ...

Vzhledem ke svým kontaktům na Benelux má ale pro svého klienta i další možnosti. Nabízí se belgická i nizozemská první liga.

„Je to zatím jen samé oťukávání, ale pracujeme na tom delší dobu. Proti Nizozemsku v kvalifikaci dal navíc Pepa gól, tím se to celé jen podpořilo. Zatím žádná konkrétní jednání neproběhla, musíme si hlavně sednout s libereckým vedením a dohodnout se, za jakých podmínek by Pepíka uvolnili,“ upozorňuje Nehoda.

Liberec bude chtít svůj klenot pravděpodobně hlavně dobře zhodnotit, protože Šuralovi pod Ještědem v létě končí smlouva. Volným hráčem se ale celkem jistě nestane. Slovan se s ním pokusí podepsat nový kontrakt proto, aby svůj poklad nemusel pouštět pod cenou.

Velké téma o vytipovaných posilách Slavie s konkrétními jmény i další informace o budoucnosti Josefa Šurala najdete v sobotním Sportu!

Elektronickou verzi si můžete zakoupit ZDE »

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud