Hynek Preisler
17. října 2015 • 18:17

Šilhavý po remíze se Slavií: Doslova mě to s*re. Pelta ho podržel

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

A doma zase bez výhry. Jablonec pouze remizoval se Slavií bez branek 0:0 a čekání na výhru před vlastními fanoušky natáhl v této sezoně už na sedm zápasů. K odvolání kouče Jaroslava Šilhavého šéf klubu Miroslav Pelta nesáhl. „Nadále má důvěru,“ zaznělo z klubu. Sám trenér byl ale hodně naštvaný.



Po utkání se majitel klubu Miroslav Pelta zdržel na tribuně se zamyšleným pohledem upřeným na trávník, kde před chvílí jeho Jablonec remizoval se Slavií 0:0 a upíchnutý ve středu tabulky si přisal pouhý bod. K odvolání kouče Jaroslava Šilhavého však nezavelel, přestože jeho ambiciózní projekt dostal další trhlinu.

„Chtěl bych utnout veškeré spekulace, náš trenér má nadále důvěru,“ zahájil po zápase tiskovou konferenci tiskový mluvčí klubu Štěpán Hanuš.

„To se mi ulevilo,“ reagoval s vtipem kouč Jablonce Jaroslav Šilhavý. Ale ihned vážněji dodal: „Nechci to samozřejmě zlehčovat, doslova mě to sprostě řečeno s*re. Nevyhrát doma už takovou dobu je zmar,“ připomněl kouč sérii domácích zápasů bez výhry, která se po Slavii natáhla už na strašidelné číslo sedm.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Slavia 0:0. Domácí se dál trápí
Video se připravuje ...

„Body nemáme a naše ambice jsou pořád velké, ale propadáme se. Všichni čekali, že budeme útočit na titul, ale zmítáme se ve středu tabulky a doma nevyhráváme. Je to samozřejmě skličující a pana Peltu to také hodně trápí, ale vidí, že zápasy kromě toho s Mladou Boleslaví měly svou kvalitu,“ řekl Jaroslav Šilhavý.

Proti Slavii bylo na zelenobílém mužstvu bylo vidět od první minuty, že chce s bídnou domácí bilancí zatočit, do utkání vlétl velmi svižně.

„Cítil jsem, že kluci měli velkou touhu to zlomit a konečně už doma vyhrát. Vstup do zápasu jsme měli velmi dobrý. Dostávali jsme se do šancí a předfinálních situací, řešili jsme to však netrpělivě, možná až zbrkle,“ zhodnotil kouč Šilhavý.

Jablonec - Slavia: Závar před bránou Slavie
Video se připravuje ...

Jablonec - Slavia: Deliho ohrožení vlastní brány
Video se připravuje ...

Jablonec - Slavia: Střela Ruslana Mingazova
Video se připravuje ...

Šéf Jablonce Miroslav Pelta nemohl být po zápase se Slavií spokojený, trenéra Jaroslava Šilhavého ale podržel
Šéf Jablonce Miroslav Pelta nemohl být po zápase se Slavií spokojený, trenéra Jaroslava Šilhavého ale podržel

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud