18. října 2015 • 19:25

Divočina v Příbrami: Brabec hrál rukou, útok na Lafatu a rána Konatého

Autor: jon, jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhráli o parník, čtyři góly v příbramské síti fotbalisty Sparty jistě potěšily. Utkání přineslo řadu zajímavých momentů - možnou penaltu pro Příbram po ruce Jakuba Brabce, ostrý faul Radka Dosoudila na Davida Lafatu i hlasité protesty příbramského sportovního ředitele Romana Rogoze, po kterých byl vykázán na tribunu. Na všechny momenty se podívejte na VIDEU.



Ruka Jakuba Brabce a penalta pro Příbram (38. minuta)

Jakub Brabec s Romanem Bednářem sledovali vysoký balon letící do sparťanského vápna. Míč přistál na ruce letenského stopera, po kontaktu změnil směr a Bednář už se nemohl dostat do šance. Nicméně sudí Královec penaltu neodpískal, Příbram přišla o možnost jít do vedení. Skóre v tu chvíli bylo nula nula a v případě úspěšného pokutového kopu mohl zápas vypadat úplně jinak...

Příbram - Sparta: Ruka Jakuba Brabce ve vápně
Video se připravuje ...

Dosoudilův faul na Lafatu a strkanice s Jiráčkem (58. minuta)

Radek Dosoudil patří k nejtvrdším stoperům české ligy, na trávníku asi žádný útočník holohlavého drsňáka nemá rád. Zákrok na Davida Lafatu ale hodně přehnal. Příbramský stoper zajel do letenského kapitána zezadu, mohl být rád, že mu sudí udělil jen žlutou kartu.

"David Lafata hodně kulhá a nevím, v jakém bude stavu. V pondělí se ukáže. Dosoudilův zákrok byl zbytečný," zlobil se po utkání sparťanský trenér Zdeněk Ščasný. Hned po zmíněném incidentu se Dosoudil chytl s Petrem Jiráčkem, došlo k ostré výměně názorů. To sudí Královec už přešel bez karetního potrestání.

Příbram - Sparta: Dosoudilův faul na Lafatu a strkanice s Jiráčkem
Video se připravuje ...

Vykázání příbramského sportovního ředitele

Jeho neotřesitelná pozice u zeleně natřeného zábradlí se zatřásla. Sudí Pavel Královec vykázal sportovního ředitele Příbrami Romana Rogoze na tribunu. Zhruba po hodině hry si domácí funkcionář už poněkolikáté vylil zlost směrem k rozhodčím, což už Královec nevydržel a poslal Rogoze mezi diváky.

„Nevím, za co šel ven. Asi za kritiku, vždycky je to za kritiku,“ odpovídal diplomaticky trenér Příbrami Pavel Tobiáš. Přitom asi pravý důvod zná, protože Rogoz při svých výlevech stál vždycky v těsné blízkosti domácího kouč.

Příbram - Sparta: Roman Rogoz byl vykázán na tribunu
Video se připravuje ...

Výstavní pumelice Konatého (89. minuta)

Zkraje sezony šlo o odloženého hráče, který odmítl hostování ve Zlíně. Teď se Tiémoko Konaté snaží sparťanské šéfy přesvědčit o svých kvalitách. V Příbrami se mu to povedlo náramně. Jako střídající hráč uzavíral skóre zápasu, na 4:0 zvyšoval luxusní křižnou ranou, která zapadla za bezmocného Hrušku. Konaté vstřelil svou první branku v sezoně a dokázal, že stále může letenskému týmu pomoct.

Příbram - Sparta: Gól Tiémoka Konatého na 0:4
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Příbram - Sparta 0:4. Fatai se blýskl dvěma góly
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud