2. listopadu 2015 • 15:28

Teplice přišly o Grigara. Do konce podzimu je mimo, potvrdil Vavruška

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalové Teplice přišly do konce podzimní části o brankářskou jedničku. Tomáš Grigar si v předminulém utkání ve Zlíně poranil rameno, které ho v následujících týdnech či měsících nepustí do branky. Šanci dostala dosavadní dvojka Martin Slavík.



"Tomáš Grigar bude do konce zimy mimo, nemá potrhané vazy, nic zlomeného, jenom mu vyskočil kloub," uvedl teplický trenér David Vavruška s tím, že zranění mohlo být ještě vážnější.

"Pokud si ale vyhodil rameno, tak z vlastní zkušenosti vím, že je to na delší dobu. Je to spíš otázka pro doktory, ale myslím, že na podzim už asi chytat nebude," doplnil Martin Slavík, který nahradil Grigara už ve Zlíně a v neděli odchytal duel proti Slavii (0:1).

CELÝ SESTŘIH: Teplice - Slavia 0:1, v závěru udeřil Bílek
Video se připravuje ...


"Sešívaným" pochytal několik nadějných příležitostí, v závěru na gólovou střelu Jiřího Bílka dosáhnout nemohl. "Vypadal jistě, měl dva dobré zákroky. V tom problém není," zhodnotil Slavíkův výkon kouč Vavruška.

Teplického gólmana nicméně inkasovaná branka a ztráta bodů mrzela.

"Zápas hodnotím špatně, nezvládli jsme ho. Měli jsme několik příležitostí, které jsme neproměnili. Pak jsme z ojedinělé šance ve druhé půli inkasovali. Je to smutné a velká škoda, protože jsem nepotvrdili tři body ze Zlína. Hrozně nás to štve," dodal Slavík, jenž si v soutěžním zápase připsal start v základní sestavě Teplic po téměř roce a půl.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud