7. listopadu 2015 • 18:49

CELÝ SESTŘIH: Dukla výhru nepotvrdila, s Příbramí ji srazil vlastňák

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Dukly chtěli ve 13. kole Synot ligy potvrdit vítězství z minulého kola proti Zlínu, kterým zlomili temnou sérii pěti zápasů bez výhry, jenže proti Příbrami opět zakopli. Porážka 0:1 je může mrzet o to víc, že jediný gól duelu poslal ve 26. minutě do vlastní branky Marek Hanousek. Domácí pak zazdili několik šancí, ale vyrovnat se jim nepodařilo a Příbram je díky první výhře na Julisce v historii přeskočila v tabulce.



Po opatrném úvodu bez šancí měla v 16. minutě Příbram hned stoprocentní příležitost. Pilík našel přízemním centrem z pravé strany volného Bednáře, jenže ten z několika metrů trefil jen břevno.

Za deset minut už se hosté prosadili. Štípek obešel několik obránců a jeho zpětná přihrávka se od kapitána Dukly Hanouska smolně odrazila do sítě.

CELÝ SESTŘIH: Dukla - Příbram 0:1
Video se připravuje ...

Za Pražany mohl odpovědět Berger, ale střelou na zadní tyč těsně minul. Krátce před pauzou se vytáhnul příbramský brankář Hruška, který vyrazil dalekonosný tečovaný pokus Považance.

Dukla začala druhý poločas aktivněji a v 52. minutě už vedla na rohy 10:1. Obrana Příbrami, která byla s 26 inkasovanými góly nejhorší v lize, však odolávala a střely na Hrušku dlouho nepouštěla.

Tlak domácího týmu zesílil v 75. minutě. Hruška nejprve jen sledoval, jak jeho levou tyčku míjí halfvolej Hanouska a o chvíli později hostující gólman a z růžku výborně vyškrábnul ránu Bergera. Ze závěrečného tlaku už dejvický tým nic nevytěžil.

Dukla tak potřetí za sebou v lize nedala Příbrami gól a ukončila sérii čtyř kol bez porážky. Středočeši venku podruhé v řadě naplno bodovali a neinkasovali.

Dukla Praha - 1. FK Příbram 0:1 (0:1)
Branka: 26. vlastní Hanousek. Rozhodčí: Ardeleánu - Mencl, Pochylý. ŽK: Krmenčík, Vrzal, Jakub Mareš, Miloševič, Berger - Dosoudil, Bednář, Zápotočný. Diváci: 1521.
Dukla: F. Rada - Miloševič, Jeřábek, Gorkšs, Vrzal - Považanec (72. Jakub Mareš), Marek Hanousek, Daniel Tetour (46. Beauguel) - Berger, Krmenčík, Čajič. Trenér: Kozel.
Příbram: Hruška - Sus, Dosoudil, Zápotočný, Divíšek - Tregler, Hnaníček - Pilík (90. Brandner), Barák (72. Suchan), Štípek (78. Jiří Mareš) - Bednář. Trenér: Tobiáš.

Dukla - Příbram: Šance Romana Bednáře
Video se připravuje ...

Dukla - Příbram: Šance Tomáše Bergera
Video se připravuje ...

Dukla - Příbram: Šance Jakuba Považance
Video se připravuje ...

Dukla - Příbram: Šance Tomáše Bergera
Video se připravuje ...

Dukla - Příbram: Roztržka Zápotočného a Krmenčika
Video se připravuje ...

Dukla - Příbram: Šance Marka Hanouska
Video se připravuje ...

Dukla - Příbram: Šance Tomáše Bergera
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud