8. listopadu 2015 • 20:10

Škoda má NOVOU smlouvu se Slavií! Podepsal ji po dvou gólech

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejdřív vstřelil oba góly Slavie ve vršovickém derby s Bohemians 1905 (2:2), pak podepsal novou smlouvu. Bouřlivý den má za sebou útočník Slavie Milan Škoda. Jeho prodloužený kontrakt platí do léta 2018. Zprávu o tom přinesl na svém twitterovém účtu člen klubového vedení Jaroslav Tvrdík, následně ji potvrdil iSport.cz mluvčí Slavie Jiří Vrba.



V létě to vypadalo, že Škoda jako druhý nejlepší střelec minulé ligové sezony Slavii opustí, hovořilo se hlavně o zájmu z Německa. Nyní vzrostla šance, že klíčový muž týmu z Edenu, který se prosadil i v reprezentaci, bude střílet góly dál.

Kontrakt, který pro něj byl připravený již od léta, podepsal dnes za přítomnosti klíčových mužů Slavie. Na zápas s Bohemians 1905 dorazil mimo jiné prezident společnosti CEFC Čchan Čchao-tuo, která je majoritním vlastníkem klubu a početná delegace z Číny.

Škodův přínos po zápase chválil trenér Dušan Uhrin , kterého těšilo, že ukončil třízápasový střelecký půst. "Možná jsme mu v minulých zápasech nepřipravili dost možností. Ale Milanovi věříme, že ať se děje cokoliv, dá branku. Já mu věřím do devadesáté, klidně i do sté minuty. Je pro nás úplně klíčový hráč," vyjádřil se kouč Slavie.

Proti Klokanům Škoda načal druhou padesátku svých ligových gólů. Na metu sta branek a vstupu do Klubu ligových kanonýrů ještě zdaleka nemyslí. "To je pro mě asi hodně daleko. Samozřejmě jsem rád, že jsem se dostal alespoň na takové číslo. Je to určitě krásné,“ tvrdil Škoda.

 

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Bohemians 2:2, Klokanům vzal radost Škoda
Video se připravuje ...

Slavia - Bohemians: Gól Milana Škody na 2:2
Video se připravuje ...

Slavia - Bohemians: Gól Milana Škody na 1:2
Video se připravuje ...

Milan Škoda se snaží zachytit míč na hrací ploše, přihlíží brankář Bohemky Zdeněk Zlámal
Milan Škoda se snaží zachytit míč na hrací ploše, přihlíží brankář Bohemky Zdeněk Zlámal

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud