22. listopadu 2015 • 21:22

Ščasný v Liberci řádil. Štval ho sudí, vylétl i na Trpišovského

Autor: pod, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Opět prokázal, že během zápasů emoce dvakrát nekrotí. Trenér Sparty Zdeněk Ščasný prožíval naplno zápas v Liberci, kde jeho tým padl 0:1. Impulzivního kouče naštval několikrát během zápasu rozhodčí, v závěru pak vylétl i na svého protějška na lavičce Slovanu Jindřicha Trpišovského.



Celou sparťanskou lavičku v čele se Zdeňkem Ščasným nejvíce rozzuřila situace ve 27. minutě, kdy mohl útočník Kehinde Fatai postupovat sám na brankáře Liberce, ale sudí chybně odpískal ofsajd. To ovšem nebylo zdaleka všechno.

Zkušený kouč se rozčílil během zápasu ještě několikrát, přestože bojovný duel vyloženě sporné situace nenabídl. Ve vypjatém závěru utkání, kdy se Sparta snažila o vyrovnání, Ščasný vyjel i na trenéra domácích Trpišovského a něco mu od plic řekl.

Vůbec klidný nebyl ani po závěrečném hvizdu, kdy ho musel dokonce přidržet čtvrtý rozhodčí. Na tiskové konferenci se ale Ščasný o rozhodčích nebavil, své mužstvo naopak za výkon i přes prohru chválil.

Ščasný v Liberci řádil. Štval ho sudí, vylétl i na Trpišovského
Video se připravuje ...

Samozřejmě na jedné straně zklamání, protože jsme neuhráli, co jsme chtěli. Na druhou stranu si myslím, že dneska se ten zápas diametrálně lišil od těch, ve kterých jsme neuspěli. Až na v uvozovkách maličkosti nemám klukům co vytknout, myslím, že jsme hráli velmi dobře a byly tam výborné pasáže proti obětavě hrajícímu Liberci,“ tvrdil.

„Z jediné chyby jsme inkasovali branku. Pokud bych měl hodnotit konečnou fázi, asi měl soupeřova hráče mít Hybš podle mých prvních pocitů z lavičky. To, co jsme si vypracovali my, ať je to Mareček, dvakrát Hybš, Fatai, jsme neproměnili,“ mrzelo Ščasného.

„Porážky patří k fotbalu, ale dneska to bylo po mimořádně dobrém výkonu. Podle způsobu hry je to úplně jiná porážka než se Slavií nebo z Plzně,“ zakončil sparťanský trenér.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Sparta 1:0, Letenské popravil parádou Delarge
Video se připravuje ...

Liberec - Sparta: Fatai šel sám na bránu, zastavil ho neexistující ofsajd
Video se připravuje ...

Liberec - Sparta: Delargeova paráda! Volej do šibenice na 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud