1. prosince 2015 • 04:40

Tohle se dá zahodit? V lize selhali Škoda, Jiráček i Mosquera

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Slávistický útočník Milan Škoda zahodil proti Příbrami několik slibných šancí, neproměňovali i další hráči v jiných zápasechSlávistický útočník Milan Škoda zahodil proti Příbrami několik slibných šancí, neproměňovali i další hráči v jiných zápasechFOTO: Koláž iSport.cz

    Patnácté kolo fotbalové Synot ligy bylo ve znamení velkého spalování šancí. Někdy se perfektními zákroky blýskli pohotoví gólmani, v drtivé většině ale ve slibném zakončení zaváhali střelci. Nabízíme pět největších možností, které v české nejvyšší soutěži neskončily gólem.

  • Milan Škoda

    Slavia – Příbram 2:1, 89. minuta

    Slavia - Příbram: To se dá zahodit?! Škoda přestřelil bránu z metru
    Video se připravuje ...

    Stal se hlavní postavou sobotního duelu v Edenu. Nejlepší střelec Slavie Milan Škoda otevřel proti Příbrami skóre gólem z penalty, zaznamenal svou desátou trefu v sezoně. V průběhu utkání ale domácí kanonýr další možnosti trestuhodně pálil. Největší tutovka přišla v samotném závěru. Po rychlém protiútoku dostal balon od spoluhráče Jaromíra Zmrhala ideálně na nohu. Od zcela prázdné branky byl pár kroků. Balon ovšem nenapnul síť, nýbrž se zvedl vysoko nad břevno. „Říkal jsem si, že jsem hroznej dřevák. Je to smutný. Asi jsem neměl jít na tu penaltu, pak by to určitě bylo dobré,“ usmál se Škoda po vítězném utkání.

  • Jhon Mosquera

    Boleslav – Bohemians 1:1, 79. minuta

    Mladá Boleslav - Bohemians: Palič Mosquera. Netrefil prázdnou bránu
    Video se připravuje ...

    Vršovická Bohemka se postarala o jedno z největších překvapení kola. Na trávníku silné Boleslavi „Klokani“ vybojovali bod za remízu 1:1. Překvapení mohlo být ještě větší, hosté totiž sahali po vítězství. Jhon Mosquera měl před sebou odkrytou bránu, vysoký balon jen stačilo uklidit do sítě. Kolumbijský záložník ale mířil v tutové šanci vedle.

  • Petr Jiráček

    Sparta – Brno 2:1, 19. minuta

    Sparta - Brno: Melichárek jako kočka. Vychytal Jiráčka i Váchu
    Video se připravuje ...

    Petr Jiráček stále čeká na první ligovou branku v dresu Sparty. Velmi blízko k ní měl v utkání s Brnem, ale v koncovce se mu nevedlo. V 19. minutě za stavu 0:0 ho perfektní uličkou našel ve vápně Lukáš Vácha, osamocený Jiráček ale jen trefil nohu vyběhlého Melichárka. Gólman Zbrojovky si poradil i s následnou dorážkou Lukáše Váchy.

  • Tomáš Poznar

    Zlín – Liberec 2:0, 52. minuta

    Zlín - Liberec: Poznar nedal tutovku! Než se otočil, Koubek se přemístil
    Video se připravuje ...

    Moravský nováček patří k nejpříjemnějším překvapením ligy. Zlín svou kvalitu prokázal i doma s Libercem, kde účastníka Evropské ligy porazil 2:0. Po vedoucí trefě Koreše měl na noze druhou branku domácího týmu Tomáš Poznar. Zlínského útočníka ale v tutové šanci fantasticky vychytal Tomáš Koubek. Liberecký gólman včas zaplnil mezeru mezi nohama a balon kolenem vyrazil. Brankou neskončila ani následná dorážka. 

  • Ruslan Mingazov

    Jablonec – Plzeň 0:1, 51. minuta

    Jablonec - Plzeň: Co chce víc? Mingazov zazdil tutovku
    Video se připravuje ...

    Jablonec může prohra s Plzní hodně mrzet. Domácí si v mrazivém pondělním večeru vypracovali několik solidních příležitostí. Tu největší spálil Ruslan Mingazov. Do hostujícího vápna přiletěl milimetrový centr, Mingazov se ocitl sám před Kozáčikem. Zbývalo jen uklidit míč hlavou do sítě. Balon ale letěl hodně mimo branku, šikovný Turkménec se jen zoufale chytal za hlavu. Dobře věděl, že mohl vyrovnat a dát zápasu úplně novou šťávu. 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud