6. prosince 2015 • 22:00

Sparta vyhrála, ale... Podívejte se na ŠEST šancí, které Baník spálil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Fotbalisté Baníku Ostrava byli v duelu se Spartou lepším týmem, ale hlavně díky brankáři Davidu Bičíkovi nakonec vyhrál favoritFotbalisté Baníku Ostrava byli v duelu se Spartou lepším týmem, ale hlavně díky brankáři Davidu Bičíkovi nakonec vyhrál favoritFOTO: Koláž iSport.cz

    Před zápasem byl mezi nimi propastný rozdíl 28 bodů. Během utkání jste si ale museli myslet, že tím lepším týmem není Sparta, nýbrž Baník. Ostravský celek, přestože je v tabulce beznadějně poslední, byl v duelu s favoritem jasně lepším týmem. Přesto prohrál 0:1. Důvod? Jednoznačně až neuvěřitelně neproměněné šance ze strany domácích. Podívejte se, co všechno Baník spálil.

  • 8. minuta: Mičola spálil tutovku

    Možná největší šanci zápasu měl domácí Baník už v 8. minutě. Útočník Tomáš Mičola se objevil úplně sám před padajícím brankářem Davidem Bičíkem a přestože obránci Sparty reklamovali ofsajd, nepískalo se. Jenže Mičola selhal, míč dobře netrefil a gólman Sparty ho tak stačil vyškrábnout.

    Ostrava - Sparta: Bičíkova “lapačka” sebrala Mičolovi gól
    Video se připravuje ...

  • 14. minuta: Bičík vyrazil skákavou střelu

    Hned šest minut po první tutovce Baníku musel Bičík znovu zasahovat. A taky už své spoluhráče seřval... Ti totiž nechali v pohodě projít záložníka domácích Karola Mondeka a dovolili mu i nebezpečnou skákavou střelu. Tu sparťanský brankář vyrazil na roh.

    Ostrava - Sparta: Zase Bičík – vyrazil Mondekovu ránu z dálky
    Video se připravuje ...

  • 52. minuta: Holzer trefil jen tyč

    Další obrovská šance! Záložník Baníku Daniel Holzer postupoval úplně sám na Bičíka, který byl navíc za svým pokutovým územím a nemohl tak zasáhnout rukama. Dvacetiletý fotbalista ho sice obhodil, ale jeho střela skončila jen na tyči prázdné brány.

    Ostrava - Sparta: Baník je prokletý! Holzer trefil tyč prázdné brány
    Video se připravuje ...

  • 60. minuta: Parádní Bičíkův zákrok

    Tomáši Mičolovi se asi bude po utkání se Spartou o Davidu Bičíkovi zdát. Sparťanského gólmana totiž nepřekonal ani ve své další šanci, když se pohotově opřel do centru ze strany. Bičík ale zasáhl parádně a míč efektivně vyrazil.

    Ostrava - Sparta: Spartu drží Bičík. Zase vychytal Mičolu
    Video se připravuje ...

  • 70. minuta: Mičolův zkrat

    Jen deset minut po velké šanci se dostal Mičola do další. Tentokrát ale nezasáhl Bičík, útočník Baníku totiž selhal. Výborně sice přešel Costu, ale pak místo přihrávky na spoluhráče v mnohem lepší pozici vypálil nesmyslně bodlem hodně mimo.

    Ostrava - Sparta: Spalovač Mičola. Místo přihrávky vypálil mimo
    Video se připravuje ...

  • 83. minuta: Holzer na míč nedosáhl

    Poslední velká šance Baníku přišla v 83. minutě. Po prudkém centru (či nepovedené střele) se odkryla úplně prázdná brána před Danielem Holzerem. Jenže velká šance měla jeden podstatný háček. Ostravský záložník dobře nepředvídal a u míče byl o chvillku později. Proto na něj nedosáhl.

    Ostrava - Sparta: Holzer mohl vyrovnat, na centr skluzem nedosáhl
    Video se připravuje ...

  • Celý sestřih utkání

    CELÝ SESTŘIH: Ostrava - Sparta 0:1. Hostům pomohl Pavlenkův kiks
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud