10. prosince 2015 • 04:55

Spojení Pelty s Horníkem? Mají podobný charakter, soudí Luhový

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbal je v pozoru a fanoušci v šoku. Šéf Fotbalové asociace ČR a hlavní postava prvoligového Jablonce Miroslav Pelta angažoval do svého klubu jako sportovního ředitele Ivana Horníka, muže s problematickou minulostí, který byl potrestán za účast v korupční kauze v roce 2004. Internacionála Milana Luhového tenhle krok nezaskočil. „Překvapeny mohou být jen naivky,“ soudí.



Bývalý reprezentant se nediví tomu, že se Horník pokusí o několikátý fotbalový restart v klubu, kde má zásadní vliv šéf FAČR. Bývalý žižkovský manažer s pošramocenou pověstí (za účast v aféře dostal desetiletý distanc ve fotbale, který mu byl v polovině trestu prominut) už se zkoušel vrátit k fotbalu v Chomutově, na Střížkově a pak i na své „srdeční štaci“ ve Viktorii Žižkov. Nikde ale nevydržel dlouho.

Teď spojí své síly s Jabloncem. „Myslím si, že po těch neúspěšných tlačenkách, které se pokoušely ho dostat zpět, muselo něco podobného přijít,“ tvrdí přesvědčivě Luhový.

„A spojení s Miroslavem Peltou? Každý si hledá přátele a spolupracovníky s podobným charakterem. Z mé strany je proto nulové překvapení, že k tomu došlo,“ dodal.

Co říkají na návrat Ivana Horníka do ligy a jeho spojení s Miroslavem Peltou další oslovené osobnosti čtěte ve čtvrtek v deníku Sport. V něm najdete i velký rozhovor s Horníkem. Elektronickou verzi si můžete koupit ZDE »

Velké téma o návratu Ivana Horníka do nejvyšších pater českého fotbalu čtěte ve čtvrtečním Sportu Velké téma o návratu Ivana Horníka do nejvyšších pater českého fotbalu čtěte ve čtvrtečním SportuFoto Archiv Sport

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud