11. prosince 2015 • 12:05

Náhrada za Zahustela? Mladá Boleslav chce Přikryla ze Sparty

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

O Mladé Boleslavi se zatím hovoří tak, že je o její hráče po povedeném podzimu zájem. Ovšem ani Středočeši, kteří jsou na třetím místě Synot ligy, nespí a chystají se vítat nové tváře. Podle informací Sportu má do Boleslavi nakročeno Tomáš Přikryl, sparťanský křídelník, který rok hostoval na Dukle.



Prezident Mladé Boleslavi Josef Dufek vyhlásil, že brzy do týmu přivede dva hráče z českých top klubů, což je vzhledem k dobrému postavení v tabulce logickým vyústěním aktuálních událostí.

Sparta totiž dotahuje příchod boleslavského záložníka Ondřeje Zahustela a Středočeši plánují, že si za to vyberou některého hráče, jenž patří letenskému klubu, byť půjde vždy o samostatné obchody. Samozřejmě těžko lze očekávat, že získá někoho ze základní sestavy, ovšem jelikož má Sparta i řadu hráčů na hostování, je její nabídka poměrně pestrá.

Nejprve se hovořilo o záložníkovi Tiémoku Konatém, který veřejně přiznal, že ho Sparta poslala do Boleslavi jednat. Jeho odchod do středočeského klubu ale nakonec krachl.

Dukla - Teplice: Další Přikrylovo sólo – Dukla vede 3:0
Video se připravuje ...

Podle informací Sportu se momentálně jedná o příchodu křídelníka Tomáše Přikryla. Třiadvacetiletý hráč jarní část uplynulé sezony i tento podzim strávil na hostování v Dukle. Měl by přijít na přestup. Jeho transfer by dával smysl i kvůli tomu, že je stejně jako Zahustel hráčem na kraj ofenzivní formace, byť má trochu jiné přednosti. Zatímco Zahustel je důraznější a silnější ve vzduchu, Přikryl je zase techničtější. Dohoda nicméně zatím uzavřená není.

Přikryl do Sparty přestupoval v lednu 2012 z Olomouce a stál celkem 16 milionů korun. Půl roku předtím zazářil na mistrovství Evropy do 19 let, na němž český tým bral stříbro, ale v letenském klubu se natrvalo do základní sestavy prosadit nedokázal. Z dalších hráčů, kteří patří Spartě, je mezi záložníky potenciálně k dispozici třeba Herolind Shala. Ten je v Liberci, jeho přesun do Boleslavi je nyní ale velmi nepravděpodobný.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud