15. prosince 2015 • 11:46

Zahustel jde do Sparty, Přikryl a Pauschek míří do Boleslavi

Autor: jam, qp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mezi Spartou a Mladou Boleslaví dojde k pohybu hráčů oběma směry. Na Letnou přichází záložník Ondřej Zahustel, nyní už člen širšího reprezentačního kádru. Do Boleslavi naopak podle informací iSport.cz zamíří záložník Tomáš Přikryl, který na podzim hostoval v Dukle. Druhou posilou Středočechů má být obránce Lukáš Pauschek, jenž hostoval ze Sparty v Bohemians Praha 1905. Všechny transfery budou trvalými přestupy.



Do Sparty musejí podle slov trenéra Zdeňka Ščasného přijít agresivní a góloví fotbalisté. Letenští takového hráče vidí v krajním záložníkovi Ondřeji Zahustelovi, kterému se podzim vyvedl výborně. Za Mladou Boleslav vstřelil sedm gólů a dostal se až do reprezentace.

Oficiálně ho jako novou zimní posilu představí Sparta ve středu.

Lukáš PauschekFoto Michal Beránek Sport
Mladá Boleslav si na Letné hned vybrala náhradu. Do středočeského klubu přijdou dva hráči. Už minulý týden deník Sport informoval, že jedním z nich bude záložník Tomáš Přikryl. Druhým má být obránce Lukáš Pauschek.

Přikryl strávil podzim stejně jako už jarní část uplynulé sezony na hostování v Dukle, na podzim se v lize trefil třikrát. Pauschek hostoval od jara 2014, tedy celé dva roky, v Bohemians Praha 1905. Do Boleslavi přichází zvýšit konkurenci na kraj obrany, navíc Středočechy možná opustí Jan Bořil, o kterého se zajímá Slavia.

Sparta oba tyto hráče kupovala s velkými očekáváními a za nemalé peníze, Přikryl do Sparty přestupoval v lednu 2012 z Olomouce a stál ji celkem 16 milionů korun, do základní sestavy se ale nedokázal trvale prosadit. Pauscheka koupili Letenští v létě 2013 ze Slovanu Bratislava za 12 milionů korun, v klubu byl ale jen půl roku a pak odešel hostovat do Bohemians.

Tomáš Přikryl přestupuje do Mladé BoleslaviFoto Pavel Mazáč (Sport)

Mladá Boleslav - Jihlava: Gól Ondřeje Zahustela na 6:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud