15. prosince 2015 • 12:00

Brno posiluje! Jan Polák nejspíš v létě, příbramský Pilík hned

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Klaplo to. Brněnská delegace se vrátila z Norimberku s příslibem od Jana Poláka (34), že se v létě vrátí do Zbrojovky! Bývalý reprezentační záložník dostavuje na Moravě dům a chce dohrát kariéru v mateřském klubu. „Zhatit by to mohl jedině fakt, kdyby mu v průběhu ledna Norimberk nabídl novou smlouvu,“ informoval majitel Zbrojovky Václav Bartoněk.



Brno a Polák, to by mělo být od příští sezony pevné spojení. „Seděli jsme dvě hodiny, probrali jsme toho hodně. Pokud nedojde k prodloužení smlouvy s Norimberkem, jdeme do druhého a konkrétního kola jednání. V tuto chvíli nic jiného než Brno neplatí,“ prohlásil optimisticky Bartoněk.

Ačkoliv se spekulovalo, že by se Polák mohl přesunout do Synot ligy už v zimě, podle brněnského šéfa se to nestane. „Určitě dodrží smlouvu do léta v Německu,“ ujistil.

Novou posilou Zbrojovky je záložník Tomáš Pilík (27), jemuž končí kontrakt v Příbrami. „Je jasno, čtvrtého ledna by měl nastoupit do přípravy,“ sdělil Bartoněk. V Liberci by měl na hostování dochytat sezonu Václav Hladký.

Příbram - Jihlava: Gól Tomáše Pilíka na 2:0
Video se připravuje ...

Příbram - Jihlava: Gól Tomáše Pilíka na 3:0
Video se připravuje ...

Příbram - Jihlava: Gól Tomáše Pilíka na 4:0
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Brno - Liberec 3:1. Zbrojovka skolila dalšího obra
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud