16. prosince 2015 • 20:50

Hádky nad Hušbauerem. Zazdil kariéru, napadli fanoušci wikipedii

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rozhodně není prvním ani posledním hráčem, který putuje na přestupní trase Letná – Eden. V minulosti bylo k vidění spousta podobných případů. Přesto dostává fotbalista Josef Hušbauer od sparťanských fanoušků slušnou sodu. A naopak, slávisté ho vítají s otevřenou náručí.



V sezoně 2013/14 by za něho sparťané dali ruku do ohně. Tehdy Josef Hušbauer patřil k ústředním postavám Sparty, když pomohl vrátit mistrovský titul zpátky na Letnou. To je však minulost. Nyní je 25letý záložník v rudých očí jako hráč, který neuspěl v italském Cagliari a nezvládl svůj comeback. Vzpomínky na výstavní góly jsou pryč.

Hušbauer se pod trenérem Zdeňkem Ščasným nedokázal vrátit do své bývalé formy a ve sparťanském kádru patřil mezi řadové náhradníky.

A tak se nebál přijmout zajímavou nabídku od městského rivala Slavie a za 15 milionů korun, na české poměry slušné peníze, přestoupil k červenobílým, což sparťanští fanoušci těžce nesou. Někteří ho zatracují, někteří ho začínají nenávidět, ale najdou se i tací, kteří jeho situaci chápou anebo berou s humorem.

Krátce po oznámení zprávy o jeho přestupu, se změnila i jeho charakteristika na wikipedii. „Uvadající kariéru zazdil v prosinci 2015, kdy přestoupil do řadového klubu SK Slavia Praha,“ napsal kdosi na internetovou encyklopedii, kterou spravují čtenáři.

Ohlasy fanoušků na Facebooku

"Tady je vidět, že to už málokterý hráč hraje srdíčkem, protože tohle je k pláči. Pro mě je to zrádce.  Pepo měl jsem tě rád, ale teď už ti ani nechci přijít na jméno."
Dejv Medánek Spartička jede

"Hlavně že kecal do novin, že by v živote nešel do Plzně a do Slavie, jo srdcař. Sparťanské srdíčko vzalo čínské prachy."
Ales Baklik

"Zrádce, co si se se** do huby."
Adam van Gabber

"Pepo měl jsem tě rád, ale teď tě nesnáším zrádce!"
Milan Mrázek

"To je dobře, doufám že se mu tam bude dařit! A to fandím tak trochu Spartě! Ale když vidím, co se děje… škoda slov! On to tam Jiráček spasí!"
Tom Brento

"Jde za lepším, nikdo se mu nemůže divit... Bude mít těžší se prosadit, ale uvidíme... Uhrin ví, co dělá, když ho chce."
Jiří Kratochvíl

"Uvidíme, já osobně z toho mám smíšené pocity, ale šanci bych mu dal. Navíc, nikdy se nechoval jako kovanej sparťan a neplival na adresu Slavie. Takže, vítej!"
Mates Marek

"Ve Slavii si aspoň zahraješ, vítej!"
Martin Kouřimský

"Někdo koupí kanonýra Paixaa, někdo jinej podle některých Hušbauera z formy... Já ho beru jako supr posilu a snad se mu bude dařit."
Thomas Klubo

"No, nevím. Naposledy restartoval kariéru Fenin a povedený to moc nebylo."
Jiří Matějka

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud