22. prosince 2015 • 15:50

Vízek: Hušbauer do Slavie? Sparta není sekta, aby nemohl odejít

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestup Josefa Hušbauera ze Sparty do Slavie vzbudil mnoho povyku. Diskutovali o něm jak fanoušci, tak bývalé klubové ikony. Zatímco slávisté si příchod 25letého záložníka pochvalovali, tak někdejší sparťanský záložník Václav Němeček jeho krok odsuzoval. Bývalý reprezentant Ladislav Vízek takovým názorům nerozumí. „Na co si pořád hrajou!? Jsou snad sekta, kterou nesmí nikdo opustit?“ píše ve svém sloupku pro deník Sport.



Bývalý ligový fotbalista se pozastavuje nad názory, které Hušbauerův přestup odsuzují. „Takové názory sparťanů nechápu. Proč by měli kamenovat někoho, kdo jde za kariérou jinam? Připadají mi jako islamisté,“ opřel se Vízek do fanoušků a bývalých ikon Sparty.

„Pořád žijou v době totality, ta snad už je pryč. Hušbauer chce hrát, a přece nezamíří do Slovácka nebo do Budějovic,“ snaží se bývalý hráč Dukly Praha vysvětlit přestup k tradičnímu rivalovi z Vršovic.

Podle něho je Hušbauer pro Slavii kvalitní posilou. „Věřím, že zase bude dobrej, jen se musí trochu rozehřát. Stačí, aby ho někdo trochu štípnul, aby dostal kuráž, jakou měl před odchodem do Itálie,“ říká český internacionál.

„Paradoxně mu ublížila báječná sezona, kdy byl králem střelců a všechno mu tam neuvěřitelně padalo. Hrál až nad svý poměry,“ myslí si Vízek. „Italské Cagliari mu pak nesedlo, je chladnější typ a místní si nezískal, nechytil se. Angažmá mu nevyšlo a zpátky do Sparty se už nezačlenil. Šel proto logicky jinam, a proč ne do Slavie, jejíž fanoušky pozdravil moc sympaticky z New Yorku,“ ocenil Ladislav Vízek Hušbauerovo gesto při ohlášení přestupu. 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud