27. prosince 2015 • 04:25

Kuka: Budoucnost bude patřit Slavii, půjde ve stopách Plzně

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Strádání je u konce, dobré časy se vracejí. Minimálně pro fotbalovou Slavii. Myslí si to internacionál Pavel Kuka, bývalý reprezentant a útočník klubu z Edenu. „Jsem přesvědčený o tom, že budoucnost bude patřit Slavii,“ tvrdí.



Slavia změnila majitele a chystá se spustit zemětřesení. Tedy alespoň co se týče hráčského kádru. A fanoušci jásají a těší se na úspěchy. „Radost je odůvodněná. Silný a stabilní majitel je základ dlouhodobějšího úspěchu a takového majitele Slavia má,“ svěřil se Kuka na vánočním turnaji internacionálů.

Budoucnost bude patřit Slavii, půjde ve stopách Plzně, věří Kuka
Video se připravuje ...

Klub z Edenu teď splňuje podle Kuky vše, co potřebuje pro úspěch. Má nejmodernější stadion i zázemí. Teď jsou na řadě posily. „Přál bych Slavii co nejkvalitnější hráče, aby se prosadila v Evropě, tak jako to zažila v posledních pěti letech Plzeň,“ prohlásil Kuka.

Zároveň ale vyzval fanoušky Slavie k trpělivosti. „Základ Slavia má, teď už je to o lidech. Bude to hodně i o srdíčku, chtěl bych, aby se vrátili hráči, co klubem prošli. Jako Hloušek, Pekhart,“ řekl internacionál. Tato kritéria však nesplňuje třeba Josef Hušbauer. Toho Slavia koupila z konkurenční Sparty.

„Jeho historie bude možná pro někoho neomluvitelná. Bude si tu důvěru muset zasloužit a svými výkony táhnout Slavii,“ poznamenal Kuka na adresu fotbalisty, který jako dítě v televizi vyhlásil, že by do klubu z Edenu nešel a ani hráče druhého „S“ neuznává. Hrál totiž za Spartu. Od zimy se ale stal slávistou.

Krasnodar taky není ze Sparty úplně happy, myslí si Chovanec
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud