2. ledna 2016 • 10:00

Nivaldo se vrací! Teplice mají svou hvězdu zpátky

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po několikaměsíční zkušenosti v Dinamu Minsk se technický záložník Nivaldo vrací do Teplic, kde působil v letech 2013-2015. Kapverdský fotbalista podepsal na Stínadlech smlouvu do léta 2017.



"Jsme moc rádi, že se Nivaldo rozhodl k návratu do Teplic. Ale bylo pro nás podmínkou, že přijde na delší kontrakt, proto jsme domluveni až do léta 2017. Po půlroční pauze bude hráč muset dotrénovat a najít herní rytmus, ale myslím si, že Nivaldo svoji hráčskou kvalitu v Synot lize jasně ukázal," uvedl sportovní ředitel Jan Skýpala na klubovém webu.

Reprezentant Kapverd působil v Teplicích během svého prvního angažmá od léta 2013 do dubna 2015. Po příchodu z portugalské Coimbry se stal ihned klíčovou postavu týmu. Odehrál 48 zápasů, v nichž vstřelil osm branek a připsal si jedenáct asistencí.

Do Dinama Minsk odešel poté, co odmítl nabídku na prodloužení smlouvy. V běloruském klubu však sedmadvacetiletý záložník nepůsobí již od konce léta, kdy se dohodl na předčasném ukončení kontraktu na základě neplnění smluvních podmínek ze strany klubu. Do Teplic tak přichází Nivaldo zadarmo coby volný hráč.

Po Davoru Kukecovi a Davidu Vaněčkovi je zároveň třetí zimní posilou Severočechů. Ti nyní hledají také nové hráče do obrany. "Doplnění obranné čtveřice je priorita zimní přípravy," uvedl Skýpala s tím, že Teplice pozvaly na testy bulharského stopera Plamena Krachunova ze Slavie Sofia. "Přestup dalšího stopera je na spadnutí a měl by být dotažen v nejbližších dnech," dodal.

Teplice - Slavia Praha: Gól domácího Nivalda na 2:0
Video se připravuje ...

Jablonec - Teplice: Gól Nivalda na 2:1
Video se připravuje ...

NEJ finty podzimu. Kukecův trik v Plzni i Hušbauerova klička
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud