8. ledna 2016 • 12:17

První zápas Boleslavi. Takács dal dva góly, stříleli i Skalák a Baroš

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Tipsport liga odstartovala vysokou výhrou Mladé Boleslavi 6:0 nad druholigovými Pardubicemi. Dvakrát se v dresu třetího celku ligové tabulky prosadili reprezentant Jiří Skalák a nová posila Ladislav Takács. Boleslav se tak ujala vedení v tabulce skupiny B, další skupiny odstartují v sobotu.



Mladá Boleslav postrádala lehce zraněné hráče Chramostu , Kúdelu, Kyselu či Radu, na soustředění s jednadvacítkou pak jsou Čermák s Vraštilem. V základní sestavě se objevily i nové posily Pauschek s Přikrylem a právě Pauschek se podepsal pod úvodní branku: vybojoval pokutový kop, ze kterého se nemýlil Skalák.

Hodně aktivní byl Baroš , který byl odměněn i gólově poté, co si na zadní tyči zpracoval centr a prostřelil gólmana. Ještě do poločasu pak zvýšil do prázdné branky znovu Skalák.

Do druhé půle domácí kompletně vyměnili sestavu a šanci dostali také mladíci z juniorky. Dvakrát se prosadil Takács, který nejprve mířil přesně z dálky a následně zužitkoval centr ze standardní situace. Skóre uzavřel mladý útočník Kozma.

"Potěší, že kluci přes volno nezapomněli střílet góly, ale z těchto prvních zápasů nedělám nějaké závěry. Samozřejmě chceme vyhrát každý zápas, ale to je tak všechno," řekl trenér Mladé Boleslavi Karel Jarolím.

"Je plus, že nový Takács dal hned dva góly. I Přikryl s Pauschekem tam měli dobré momenty, ale je co zlepšovat. Po herní stránce je na čem pracovat. Je to však první zápas v novém prostředí, takže velké závěry z toho nedělám," dodal Jarolím.

Záložník Mladé Boleslavi Jiří Skalák odehrál přípravný zápas proti Pardubicím v kulichu
Záložník Mladé Boleslavi Jiří Skalák odehrál přípravný zápas proti Pardubicím v kulichu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud