8. ledna 2016 • 18:48

Šural? Zrádce, mají jasno fanoušci Slavie. Tvrdík zalitoval

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ještě včera si fanoušci Slavie mnuli ruce, kromě ohlášených posil se těšili na libereckého záložníka Josefa Šurala. Ten měl totiž s klubem z Edenu jednání a především podle informací ze zákulisí blízkých vedení Slavie se zdálo, že dopadlo podle plánu. Jenže o den později je všechno jinak. Český reprezentant nakonec nabídku z Edenu odmítl a dohodl se s konkurenční Spartou. Jak to fanoušci „sešívaných“ přijali?



Slávisté měli jasno, Josef Šural zamíří do jejich milovaného klubu. To, že si jedna z ligových hvězd nakonec zvolila Spartu, příznivce „červenobílých“ nepříjemně překvapilo. 

„Obrovské zklamání. Pro Spartu bude velká posila,“ napsal fanoušek s přezdívkou Bububu na webu slavistickenoviny.cz. „Objektivně - je to velká škoda a zklamání, na druhou stranu se nabízí prostor na vyniknutí perspektivnějším hráčům ze sportovního hlediska,“ dodal další z příznivců.

Ještě více je ovšem mezí slávistickými fanoušky těch, kteří považují Šuralovo rozhodnutí za zradu. „Co dodat. Hráč s takovým charakterem (odvolávám, co jsem odvolal, a slibuji, co jsem slíbil) do Slavie nepatří. Ne, že by to nebyl výborný hráč, ale... Zřejmě dal přednost možnosti hrát o titul,“ myslel si uživatel Kajula.

Dal nejen gól Slavii. Co ukázal Šural během podzimu?
Video se připravuje ...

Další ještě přitvrzují. „Upřímně mu přeju, aby přišel o EURO. Takovýmu křivákovi nejde přát nic jinýho. Udělal z nás idioty,“ zlobil se fanoušek Guly. „Tak to je od Šurala hodně velká podpásovka. Už se těším na derby... Něco to o něm svědčí. Fotbalově asi škoda, ale lidsky možná výhra,“ dodal Martin H.

„Takovejhle podrazák tu nemá co dělat. Ať si ho tam užijou. Za tu cenu seženete třikrát lepšího hráče,“ tvrdil zase na Twitteru Pavel Kamarýt.

Šural naštěstí včas ukázal svůj charakter a jsem opravdu rád, že ve Slavii nebude! Takoví hráči do Slavie nepatří!“ vyjádřil pak za mnoho slávistů své pocity na Twitteru Vladislav Rott.

Šuralův agent David Nehoda nicméně pro web iSport.cz popřel, že by dal pětadvacetiletý fotbalista Slavii slib. „Josef Šural nikomu nic neslíbil, jednání probíhala korektně. Nikdo nemá právo cítit se podvedený,“ tvrdil.

Celkově fanoušci Slavie velké skepsi nepropadají. Většina z nich je i přes poslední zklamání spokojená s tím, jak Pražané pod vedením čínských majitelů a podnikatele Jiřího Šimáněho posilují.

Tvrdík zalitoval

To Jaroslav Tvrdík, zástupce majoritního vlastníka CEFC a člen dozorčí rady Slavie, na svém Twitteru litoval, že Šuralův příchod padl. Včera byl totiž evidentně ve výborné náladě a dával fanouškům velké naděje.

„Nejsem rád poslem špatných zpráv. Klub udělal, co šlo. Bohužel,“ odpověděl na otázku jednoho z fanoušků.

Zároveň ale Tvrdík nepropadal panice. „1. Slavia porazila Spartu v posledním derby a základ byl bojovnost, srdce a tým. Ne jeden hráč. 2. Slavia nepadá s jedním hráčem,“ napsal později.

Sparťané - radost i rozpaky

Ani u fanoušků Sparty nejsou pocity ze Šuralova přestupu úplně jednoznačné. Část z nich má radost, jiní zase záložníkovi zazlívají, že tak dlouho otálel.

„Vybral si správně - ACS,“ radoval se na Twitteru Tomáš Klatt. „Sice za 5 minut 12, ale nakonec přeci jenom dostal Šural rozum. Hodně pomůže v cestě za titulem,“ doplnil Jakub Hroch.

Vypadá to, že si Šural svým jednáním nas*al fanoušky Slavie, kteří jsou rádi, že k nim nejde. A ve Spartě už ho teď nikdo nechce,“ psal pro změnu Venca Jareš.

Slavia - Liberec: Gól Josefa Šurala na 2:2
Video se připravuje ...

Vycházející ligové hvězdy v reprezentaci oslnily. Jaké mají zbraně?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud