Štěpán Filípek
9. ledna 2016 • 15:00

Šéf Slavie se na Šurala nezlobí: Nezdařený obchod je někdy nejlepší

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to zrádce! Takovou nálepku si na sociálních sítích vykoledoval od mnohých slávistických fanoušků reprezentant Josef Šural. Proč? Protože prý původně slíbil Ano klubu z Edenu, a pak dal přednost Spartě. Proti tomu, že by Slavii kývl, se hned ohradil hráčský agent David Nehoda, a liberecká hvězda nic takového neudělala ani podle slávistického prezidenta Jiřího Šimáněho. „Slavii nic neslíbil a my nemáme jediný důvod se na něho zlobit,“ uvedl pro server iSport.cz.



Po dlouhé době to zase byla pořádná „řežba“ mezi Slavií a Spartou o zvučnou posilu. Echo starých časů. Emoce navíc šponovalo i to, že Šural vzbudil dojem, že licituje. Ostatně, obě strany mu předložily mimořádnou nabídku. Nejdříve to vypadalo, že by kývl Slavii, v jejímž kádru by se setkal s menší konkurencí, ale v pátek ji nakonec odmítl. Následně se objevila obvinění ze zrady.

Slávistický šéf Šimáně však zachoval dekorum a hráčovu pověst vzal v ochranu. „Josef Šural je inteligentní slušný člověk a přesně tak se i zachoval. Slavii nic neslíbil a my nemáme jediný důvod se na něho zlobit,“ tvrdí.

Potvrdil tak slova agenta Davida Nehody, jenž reagoval bezprostředně po oznámení, že ofenzivní star volí Spartu. „Josef Šural Slavii nic neslíbil, jednání probíhala korektně. Slavia nemá důvod se cítit podvedená,“ reagoval.

Ačkoli to musí být krach jednání se Šuralem pro Slavii ránou, podle Šimáněho se jí svět nezbořil. „To, že si vybral Spartu, nás mrzí, na druhou stranu může být někdy tím nejlepším obchodem ten, který zrovna neuděláte,“ prohlásil.

„Josefovi přejeme v jeho další kariéře úspěch a špatnou mušku v našem vzájemném utkání na jaře,“ zavtipkoval.

Dal nejen gól Slavii. Co ukázal Šural během podzimu?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud