rjm
9. ledna 2016 • 18:46

Nezmar: Šural může do Sparty na testy. V přípravě zůstává s námi

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejsledovanější přestup je o krůček dál. Liberecký fotbalista Josef Šural dostal od Slovanu svolení, že může vyrazit na Spartu, aby tam v pondělí absolvoval zdravotní testy. „Jinak ale zůstává v přípravě s námi,“ řekl Nedělnímu Sportu Jan Nezmar, sportovní ředitel Slovanu.



Nezmar kvůli jednání o možném odchodu Šurala do letenského klubu ani nesledoval sobotní přípravný duel s Chrastavou, zásadní posun a konkrétní podobu možného přestupu ale nenastínil.

„Mohu jen potvrdit, že jsme se Spartou začali jednat. Těch možných cest, abychom došli k Šuralově přestupu je tolik, že jakékoli náznaky by v tuto chvíli byli spekulací. Dali jsme Šuralovi souhlas absolvovat v pondělí zdravotní testy na Spartě. Jinak ale zůstává v přípravě s námi,“ prohlásil Nezmar pro oficiální stránky Slovanu Liberec.

Dal nejen gól Slavii. Co ukázal Šural během podzimu?
Video se připravuje ...

V případě, že dohoda klapne, čekala by podle všeho na Letné na hráče smlouva na tři a půl roku. Na tom je Šural se Spartou dohodnutý.

Severočeský klub by rád inkasoval za hbitého fotbalistu deset milionů, další možnou variantou je menší odstupné a hráčská kompenzace. Mluvilo se přitom třeba o přesunu Adama Jánoše do Liberce.

Šural se každopádně v přípravném utkání s Chrastavou na hřišti neobjevil kvůli drobným zdravotním potížím.

Dobrou zprávou pro Liberec je, že v klubu prodloužil smlouvu obránce Vladimír Coufal. Nově bude v klubu působit do června roku 2018.

Liberec - Ostrava: Gól Josefa Šurala na 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud