10. ledna 2016 • 15:21

Místo bídy boj o titul. Baník Narha nechtěl, upsal se v Bulharsku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ghanský útočník Francis Narh odchází z Ostravy do Bulharska. Jednadvacetiletý fotbalista přestoupil do Levski Sofia, se kterým podepsal smlouvu na tři roky. Oba celky o tom informovaly na svých internetových stránkách.



Narh opustil Ostravu den poté, co poslední tým první ligy změnil majitele. Klub, jehož dluhy údajně dosahují až k hranici 70 milionů korun a dokonce mu hrozila insolvence, od dosavadního vlastníka Petra Šafarčíka koupil podnikatel Václav Brabec. Smlouva byla podepsána po pátečním jednání a další informace by měl Baník zveřejnit v následujícím týdnu.

V Baníku Narh působil necelé dva roky, během kterých v nejvyšší soutěži odehrál 46 zápasů a vstřelil sedm branek. Po nedávném příchodu nového trenéra Vlastimila Petržely dostal bývalý ghanský reprezentant do 20 let svolení k odchodu, protože kouč chce stavět především na domácích hráčích.

Zatímco Ostravě patří po podzimní části ligy poslední příčka s propastnou ztrátou jedenácti bodů na předposlední Olomouc, v Bulharsku si Narh zahraje o titul. Levski totiž po 20 kolech patří druhá příčka, za vedoucím Ludogorcem Razgrad navíc sofijský celek zaostává jen o skóre.

Dukla - Ostrava: Gól Francise Narha na 3:1
Video se připravuje ...

Ostrava - Mladá Boleslav: Další nádherná trefa Francise Narha na 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud