11. ledna 2016 • 11:38

Slavia upouští přetlak: Hrubý míří do Baníku, na odchodu je i Voltr

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Jihlavy posílí v jarních bojích o záchranu dvaadvacetiletý záložník Josef Bazal ze Slavie Praha. Do týmu Vysočiny přichází na půlroční hostování, transakce je součástí přestupu jihlavského útočníka Murise Mešanoviče do Slavie. V Edenu musí udělat po zimních nákupech místo pro nové posily, takže odchází i brankář Karel Hrubeš, Robert Hrubý, Radek Voltr a klub hledá uplatnění i pro Dame Diopa.



Bazal se v novém působišti dnes dopoledne zapojil do přípravy a v úterý nastoupí v dresu Jihlavy v Tipsport lize proti Bohemians.

"Měl by zvýšit konkurenci ve středové řadě. Je rychlý a technicky dobře vybavený," uvedl sportovní manažer Jihlavy Milan Bokša. Klub by chtěl podle něj v tomto týdnu uskutečnit příchod ještě jednoho hráče ze Slavie.

Odchovanec Slavie Bazal debutoval v první lize v této sezoně a nastoupil v pěti zápasech. Dříve hostoval také ve druholigové Viktorii Žižkov, kde odehrál 32 utkání a vstřelil šest branek.

Další odchody

Po příchodu brankáře Jiřího Pavlenky z Baníku Slavia uvolnila Karla Hrubeše, který se bude připravovat se Slovanem Bratislava a odjede s ním na soustředění do Turecka.

Robert Hrubý dostal svolení k přípravě s Baníkem Ostrava, Michal Švec už hrál za Bohemku. Dame Diop trénuje s juniorkou a klub pro něj hledá uplatnění. Na jarní hostování odejde také Radek Voltr, který je ale od středy zraněný.

Aktuální kádr Slavie na soustředění

Brankáři: Martin Berkovec , Josef Řehák, Jiří Pavlenka

Obránci: Jan Mikula, Michal Frydrych, Simon Deli, Jiří Bílek, Jan Bořil, Martin Latka , Tomáš Jablonský, Daniel Souček, Marek Kodr, Libor Holík

Záložníci: Levan Kenia, Miljan Vukadinovič, Jaromír Zmrhal, Tomáš Souček, Karel Piták , Josef Hušbauer , Milan Černý, Jan Vošahlík, Jan Štohanzl

Útočníci: Muris Mešanovič, Lukáš Železník, Milan Škoda , Jan Kuchta

Jablonec - Slavia: Akrobatické zakončení Radka Voltra
Video se připravuje ...

Slavia - Olomouc: Drsný faul Roberta Hrubého
Video se připravuje ...

Slavia - Sparta: Nůžky Davida Lafaty lapil Hrubeš
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud