11. ledna 2016 • 14:47

Teplice získaly gólmana Chudého, nahradí zraněného Grigara

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vleklé zranění Tomáše Grigara donutilo Teplice přivést do týmu nového brankáře – z pražské Dukly dorazil Martin Chudý. S týmem již trénoval, ve středu odcestuje na herní soustředění do Chorvatska. O jednání mezi kluby informoval portál iSport.cz již před několika dny. "Jsem moc rád, že se to dotáhlo, protože se to táhlo skoro celý minulý týden. Teď to klaplo a můžu se už soutředit jen na fotbalové povinnosti," okomentoval svůj přestup Chudý na klubovém webu.



"Jsme rádi, že jsme dotáhli déle plánovaný přestup už nyní v zimě. Vzhledem ke zranění naší jedničky (Tomáše Grigara) zvyšujeme konkurenci i na postu brankáře," těší sportovního ředitele Jana Skýpalu.

Dukla - Sparta: Domácí gólman Chudý vychytal gólovku Bednáře
Video se připravuje ...

Šestadvacetiletý Chudý od léta 2014 oblékal dres Dukly, kde působil zejména v roli dvojky za Filipem Radou. V deseti ligových utkáních, do nichž zasáhl, ovšem vychytal čtyři nuly. V tomto ročníku se objevil v brance v pohárových utkáních, ve kterých udržel další tři čistá konta.

"V Teplicích bych se samozřejmě rád dostal do branky a udržel se tam. To všechno záleží na mých výkonech," doplnil Chudý, kterého za velký přínos pro severočeský klub považuje i trenér brankářů Patrik Kolář: "Jedná se o gólmana ve středním věku, který potvrdil své kvality ve slovenské i české lize."

Zdravá výživa ve sportu? Brankář Dukly Chudý na ni nedá dopustit
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud