15. ledna 2016 • 12:41

Slavia udeřila po poločase už bez Hušbauera, Táborsko zdolala 3:1

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie na soustředění v Nymburce porazili v dalším přípravném zápase druholigové Táborsko 3:1. Slávisté ale ve sněhu a na těžkém terénu udeřili až ve druhém poločase, kdy už kouč Dušan Uhrin stáhl tři největší zimní posily - Jana Bořila, Josefa Hušbauera a Murise Mešanoviče, kteří se v první půli neprosadili. Do druhého poločase dostal šanci brankář Jiří Pavlenka i Antonín Barák, o góly se postarali Miljan Vukadinovič, Jaromír Zmrhal a nováček v útoku Zdeněk Linhart.



Trenér Dušan Uhrin mladší poslal do každého z poločasů dvě rozdílné jedenáctky. Hlavně v první půli komplikoval hru zasněžený terén a žádná ze zimních posil se neprosadila.

Až po přestávce otevřel skóre chytrým lobem přes brankáře srbský ofenzivní záložník Miljan Vukadinovič. A v 69. minutě se po povedené kombinační akci pěkně trefil střelou bez přípravy na zadní tyč Jaromír Zmrhal.

Slávistický brankář Pavlenka, který po přestupu z Ostravy odchytal za Pražany druhý poločas, pak nedosáhl na podobně umístěnou ránu, ale poslední slovo měl favorit. Posila červenobílých z Českých Budějovic Linhart přetlačil v 90. minutě obránce a sám před brankou nezaváhal.

Kvůli drobným zdravotním problémům nechal Uhrin odpočívat další z posil Lukáše Železníka, kanonýra Milana Škodu a záložníky Jana Štohanzla, Karla Pitáka a Levana Keniju.

Slávistická posila Hušbauer: Se Součkem se mi hraje dobře
Video se připravuje ...

Slavia Praha - MAS Táborsko 3:1 (0:0)
Branky: 50. M. Vukadinovič, 69. Zmrhal, 90. Linhart.
Sestava Slavie:
První poločas: Berkovec - Bořil, Bílek, Deli, Jablonský - T. Souček - Vošahlík, Hušbauer , Černý - Mešanovič, Kuchta
Druhý poločas: Pavlenka – Holík, Latka , Frydrych, Kodr – Mikula, Barák, T. Souček (61 D. Souček), Zmrhal – Vukadinovič, Linhart 

Zápas Slavia - Táborsko sledujte od 11 hodin ONLINE zde »

MATCH OVERVIEW LEGACY

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud