20. ledna 2016 • 04:55

Sparťané proti Borussii: Šural mezi nejhoršími, Zahustel nejlepší

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pořádnou zkoušku mají za sebou fotbalisté Sparty. V německém Essenu poznali velkou kvalitu Borussie Dortmund, druhého týmu německé bundesligy. Přestože Pražané po zásluze prohráli 1:3, našli se mezi nimi hráči, kteří proti favoritovi obstáli. Naopak největší zimní posila Josef Šural duel příliš nezvládla. Podívejte se na tři nejlepší a tři nejhorší sparťany podle deníku Sport.



Tři nejlepší sparťané

Ondřej Zahustel

Jeho rekvalifikace na pravého beka vypadá velmi nadějně. Byť čelil Marku Reusovi, rychlostně i takticky obstál, dovolil si i dopředu. Nejlepší sparťan.

David Lafata

Jedna šance = jeden gól. Na hrotu útoku to měl těžké, míče si moc neužil. Ale precizním zakončením opět prokázal, že je pro tým nepostradatelný.

Jakub Brabec

Zejména v prvním poločase dobře načasovaným skluzem několikrát odvracel pohromu, v soubojích byl včas a dostatečně důrazný. To včera na pochvalu stačilo…

Tři nejslabší sparťané

Costa Nhamoinesu

Dokonalý propadák. Příšernou rozehrávkou startoval brejky Borussie, šly přes něj všechny tři góly domácích. Ve středu obrany totálně vyhořel.

Kehinde Fatai

Útlum, v němž končil podzimní sezonu, si přenesl i do nového roku. Na pravém křídle se vůbec neprosadil, byl rád, když jakžtakž zvládal obranné povinnosti.

Josef Šural

Nálepku přestupu zimy napoprvé rozhodně nepotvrdil. Na levé straně byl neviditelný, nešlo mu to ani u protější lajny nebo na podhrotu, kde se pohyboval po přestávce.

„Bylo na něm vidět, že mu ve druhém poločase rapidně ubývají síly. Bylo to pro něho strašně těžké, ale jsem se všema klukama, kteří přišli, spokojený. Pepa ví sám, že má na víc, ale potřebuje se rozehrát,“ tvrdil kouč Zdeněk Ščasný.

Záložník Sparty Josef Šural v souboji s Dortmundem
Záložník Sparty Josef Šural v souboji s Dortmundem

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud