20. ledna 2016 • 12:40

První porážka Slavie v přípravě! I se Škodou prohrála s Ústím 0:2

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté pražské Slavie po čtyřech vítězstvích v pátém utkání zimní přípravy poprvé prohráli. V Edenu dnes po špatném výkonu nečekaně podlehli 0:2 druholigovému Ústí nad Labem a nedokázali mu oplatit zářijovou porážku 2:4, která znamenala vyřazení z domácího poháru.



Trenér Dušan Uhrin mladší stejně jako v předchozích čtyřech přípravných zápasech proti týmům z nižších soutěží postavil do obou poločasů rozdílné jedenáctky a do té zahajovací se poprvé dostal kanonýr Milan Škoda, který překonal drobné zdravotní problémy.

Slávistům se ale od začátku nedařilo a ústecká hra jako by jim neseděla. Pátý tým druhé ligy šel po dvaceti minutách překvapivě do vedení a chvíli po změně stran přidal po brejku druhý gól.

Pražané se pak na umělé trávě v Edenu snažili ztrátu dohnat, ale dopláceli na velké množství nepřesností. V největší šanci trefil Kuchta jen tyč. Zatímco Sparta Ústí před týdnem rozstřílela 7:1, Slavia proti severočeskému soupeři vyšla v přípravě poprvé gólově naprázdno. V pátek tým z Vršovic sehraje duel s druholigovým Vyšehradem.

Slavia Praha - FK Ústí nad Labem 0:2 (0:1)

Branky: 19. Vaněk, 53. Suškin.

Sestava Slavie:

I. poločas: Berkovec - Mikula, Latka, Deli, T. Jablonský - Mihalík, Hušbauer, Barák, M. Vukadinovič - Kenija - Milan Škoda.

II. poločas: Řehák - Bořil, Frydrych, Kodr, Zmrhal - T. Souček - Štohanzl, Piták, Černý - Kuchta, Mešanovič. Trenér: Uhrin ml.

První prohra v přípravě, Slavia padla s Ústím nad Labem 0:2
Video se připravuje ...

Za posilou Slavie přijela slovenská televize. Co říká na českou ligu?
Video se připravuje ...
 

Slávistický záložník Karel Piták v utkání s druholigovým Ústím nad Labem
Slávistický záložník Karel Piták v utkání s druholigovým Ústím nad Labem

Ligový podzim za 60 sekund: SK Slavia Praha
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud