22. ledna 2016 • 17:02

Petržela začal v Baníku chválit mladíky. Nelituje, že zmizeli Kukec a Narh

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S fotbalisty Baníku Ostrava se chystá na jarní část sezony, do níž půjdou beznadějně poslední. Trenér Vlastimil Petržela už ale myslí na budoucnost a staví tým z mladých odchovanců, kteří v případě sestupu budou mít za úkol vytáhnout tradiční klub zase zpátky mezi elitu. „Vím, co od nich můžu očekávat. Vidíte sami, že s takovýma klukama je radost pracovat,“ řekl iSport TV po vítězství v přípravném utkání nad Zbrojovkou Brno 5:3.



Po nástupu do funkce se Petržela vyjadřoval často hodně kriticky na adresu hráčů, kteří v Baníku zůstali, po posledním zápase už působil mnohem optimističtěji naladěný. Nelituje ani, že tým opustilo několik zvučných jmen včetně nevyzpytatelných ofenzivních hvězd Davora Kukece, nebo Francise Narha. „Nevím, jestli byly hvězdy, nebo ne. Viděl jsem pár tréninků a věděl jsem, jaké kluky si nechám. A tihle mezi ně rozhodně nepatří,“ prohlásil.

Stejně jako kdysi v Bohemians chce stavět Baník na mladících, kteří budou předvádět dravý fotbal. „Od prvního zápasu jsem na to vsadil. V něm jsem postavil samé mladé baníkovce, vyhrávali 1:0 a hráli výborně. Mám sedmnáctiletý a dvacetiletý hráče. Myslím, mají před sebou velkou budoucnost,“ vyslovil se zkušený kouč.

Petržela v Baníku chválí: S mladíky je radost pracovat
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud