24. ledna 2016 • 15:55

Takhle bude vypadat dres Slavie. Vyhrála verze bez loga a bez hvězdy

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Slavie si mohou oddechnout. Druhou hvězdu, kterou má v logu čínský partner klubu, "sešívaní" na dresu mít nebudou. Definitivní verzi dresu pro jarní část ligy představil na svém twitterovém profilu místopředseda dozorčí rady Jaroslav Tvrdík.



Příznivci pražské Slavie si můžou mnout ruce. Čínský investor do jejich milovaného klubu vráží stamiliony a představenstvo navíc naslouchá i jejich přáním. Fanouškům se vůbec nelíbilo, že by na červenobílém dresu měla být víc než jedna hvězda, navíc připomínající její komunistické provedení.

Další varianta dresu fotbalové Slavie
Další varianta dresu fotbalové Slavie

V původním návrhu nového dresu pro jarní část sezony totiž kromě tradiční hvězdy na prsou figurovala ještě ta v logu čínské firmy CEFC. Tvrdík představil ještě druhou variantu dresů, kde hvězda a logo firmy zmizely.

Tato varianta i díky ohlasu fanoušků zvítězila. "Dres je finální a mohu jen všem poděkovat za připomínky. Byla to užitečná diskuze," napsal Tvrdík na svůj Twitter. Vypadá to, že ve Slavii panuje oproti minulým sezonám pohoda. Dočkají se příznivci i vysněných evropských pohárů? 

Ligový podzim za 60 sekund: SK Slavia Praha
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud