Richard Šíma
26. ledna 2016 • 21:45

Baník bude zase kompletní! Ultras po roce ukončili domácí bojkot

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Baník je kompletní! Téměř po roce se totiž do ochozů vrátí ostravští vlajkonoši, kteří od loňského února bojkotovali domácí zápasy. Činili tak především na protest proti minulému vedení klubu, výhrady měli i ke konkrétním záležitostem, například ke způsobu distribuce vstupenek. Komorní atmosféra, která provázela zejména podzimní ostravské domácí duely hrané už na novém stadionu ve Vítkovicích, by měla být minulostí.



„Zásadní důvody bojkotu pominuly s odchodem minulého vedení. O těch dlouhodobějších - stejně jako o personálních změnách v klubu, nebo ceně a způsobu distribuce vstupenek - jsme měli v uplynulých dnech možnost jednat se zástupci klubu v čele s panem Brabcem,“ napsali ostravští ultras na svých webových stránkách. „Výsledkem je ukončení bojkotu ze strany fanoušků,“ uvedli ultras Baníku na webu chachari.cz.

„To je skvělá zpráva,“ netajil se nadšením Tomáš Mičola, ostravský záložník. „Baník bez svých fanoušků prostě nebyl Baníkem. Já pamatuju časy, kdy na Bazalech bývala skvělá atmosféra. A bylo to pro mě hodně smutné, když jsem viděl, že na domácích zápasech je náš kotel prázdný. Těším se na to, že u toho fanoušci zase budou,“ prohlásil Mičola.

Hrubý: Ve Slavii je to jak v Realu Madrid. V Baníku chci být lídr
Video se připravuje ...

Poprvé by se tak sektor ostravských vlajkonošů na vítkovickém stadionu mohl zaplnit už 6. února, kdy Baník sehraje generálku proti Spartaku Trnava. To je ostatně spřátelený klub baníkovců.

O dva týdny později přivítá Baník ve svém prvním ligovém jarním domácím duelu Zlín. „Atmosféra na utkáních Baníku hraných na městském stadionu ve Vítkovicích tak bude od této chvíle pod taktovkou Ultras,“ sdělili ostravští fans.

Ulevilo se mi, že Pavlenka odešel, říká Šrom. Ale udělal ukázkový kiks
Video se připravuje ...

Obří červená karta pro vedení Baníku od fanoušků na billboardu hned u stadionu
Obří červená karta pro vedení Baníku od fanoušků na billboardu hned u stadionu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud