1. února 2016 • 15:10

Skalák je v Anglii. Řeší se jeho přestup do Brightonu, či QPR

Autor: jam
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už se zdálo, že přestup mladoboleslavského záložníka Jiřího Skaláka v zimním přestupovém období padl. I sám hráč s tím byl smířený. Ovšem v úplném konci transferového okna, které v Anglii a řadě dalších zemí končí v pondělí, se věci zase daly do pohybu. Skaláka vábí dva druholigové celky z Anglie – Brighton a QPR.



Reprezentační záložník Jiří Skalák z Mladé Boleslavi už je podle informací Sportu v Anglii, kde se v nejbližších hodinách bude rozhodovat o tom, zda přestoupí do tamější druhé ligy. Zájem o šikovného hráče mají Brighton a QPR.

Favoritem je nyní podle všeho Brighton, aktuálně čtvrtý tým druhé anglické ligy, který pomýšlí na postup do Premier League. Brighton už dříve na Skaláka nabídku podal, středočeský klub na ni reagoval, a dlouho se čekalo na odpověď z anglické strany. Ta nakonec přišla a jedná se.

Do hry o Skaláka se na konci minulého týdne vložil také jiný anglický druholigový celek – Queens Park Rangers, který v tabulce soutěže momentálně figuruje na 13. příčce.

Jiří Skalák si kvalitními výkony v dresu Mladé Boleslavi řekl o angažmá v cizině
Jiří Skalák si kvalitními výkony v dresu Mladé Boleslavi řekl o angažmá v cizině

Nedávno situaci kolem Skaláka sondovaly i bundesligové kluby Brémy a Hamburk, ale i sám záložník vždy tvrdil, že jeho snem je hrát v Anglii. Jelikož se nějaký čas nic nedělo, smiřoval se Skalák s tím, že jaro stráví v Mladé Boleslavi, kde bude zároveň bojovat o účast na mistrovství Evropy ve Francii.

„Nejsem zklamaný. Nějaká jednání probíhala, pak se to zaseklo. Ale já se o to nestaral, čekal jsem, až mi oznámí, že je to hotová věc. Neřešil jsem to. Nijak jsem na nic netlačil, jsem rád, že mě Mladá Boleslav koupila a chci se jí odvděčit výbornými výkony. Udělám maximum, abych se s reprezentací dostal na EURO do Francie a chtěl bych odejít v létě,“ řekl Skalák ještě pro nedělní vydání Sportu. Mezitím se však situace změnila a jeho přesun na Ostrovy je ve hře.

Všechny fotbalové přestupy sledujte ONLINE ZDE >>>

Skalákovo tajemství? Ventilek na bránu a vnitřní placírka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud