5. února 2016 • 17:15

Strach o Škodu! Kanonýr Slavie nedohrál po likvidačním faulu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle je noční můra každého trenéra. V posledním přípravném zápase před startem jarní části soutěže přijít o nejlepšího střelce a hlavní hvězdu? Právě toho se nyní obává pražská Slavia. Generálku s Dynamem Kyjev totiž po ošklivém zákroku nedohrál kanonýr Milan Škoda.



Slavii i samotnému Škodovi se do posledního přípravného zápasu hodně dařilo, právě vytáhlý kanonýr měl být jednou z jistot pro jarní část ligy. Jenže v generálce proti ukrajinskému osmifinalistovi Ligy mistrů Dynamu Kyjev přišel nepříjemný moment.

Škoda ve 31. minutě utkání převzal míč, obešel jednoho protihráče a pokračoval dál na soupeřovu půlku. Jenže v tu chvíli se zezadu přiřítil Aleksandar Dragovič a českého reprezentanta poslal k zemi likvidačním faulem.

Rakouský fotbalista okamžitě viděl žlutou kartu, ale to Škodovi nijak nepomohlo. Slávistický útočník se svíjel na trávníku a poté musel hřiště na jedné noze opustit. I poté, když ležel vedle lavičky, bylo vidět, že je jeho zranění bolestivé.

Milan Škoda má zranění v oblasti nad kotníkem. Snad by se nemělo jednat o nic vážného, ale konkrétní diagnózu určí až vyšetření v Praze,“ napsal chvíli po Škodově zranění a následném střídání oficiální Twitter Slavie.

Fanoušci se každopádně o svého kanonýra právem obávají. Obrázky ošklivého faulu nejsou nijak příjemné.

Útočník Slavie Milan Škoda po ostrém faulu
Útočník Slavie Milan Škoda po ostrém faulu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud