Jan Podroužek
6. února 2016 • 04:57

Generálka posílené Slavie: Mešanovič zazářil, Deli musí dávat pozor

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO ZE ŠPANĚLSKA | Pražská Slavia má za sebou poslední přípravný duel před ostrým jarním startem. V generálce ve Španělsku porazila silné Dynamo Kyjev 2:1. Pro hráče to byla poslední šance ukázat trenéru Dušanu Uhrinovi, že patří do základní sestavy. Komu se to povedlo a kdo naopak příliš nezářil?



Tři nejlepší

Muris Mešanovič

Přišel na hřiště místo zraněného Milana Škody a svým aktivním přístupem ho zastoupil skvěle. Neúnavně napadal, dostával soupeřovy obránce pod tlak a dal gól. Určitě si hodně pomohl v boji o pozici druhého útočníka za Škodou.

Mešanovič: Výhry v přípravě jsou příjemné, ale pravdu ukáže liga
Video se připravuje ...

Tomáš Souček

Klidná síla ve středu hřiště. Sice se nepohybuje tak lehce a elegantně, ale proti Dynamu dobře vyplňoval prostor před obránci, posbíral a rozehrál hodně míčů.

Jan Bořil

Hraje silově, fyzicky převyšoval i hodně hráčů Dynama. Stoprocentní v obraně, síly mu zbývaly i na útočení. Stává se velkou jistotou v defenzivě Slavie.

Škodovo zranění? Proto jsme kupovali nové hráče, říká Uhrin
Video se připravuje ...

Tři nejslabší

Simon Deli

Je to spíš varovaní pro jinak výborného stopera. V první půli se dostal několikrát do problémů, párkrát na svém postu hodně propadl. Zlepšil se až po přestávce, kdy vrátil do své hry přehled.

Miljan Vukadinovič

Byl první, kdo vystřelil na bránu Dynama. Ve druhém poločase ještě trefil hlavou břevno. Ale musí se víc sžít s týmovým pojetím napadání a obranné hry.

Lukáš Železník

Nehrál vyloženě špatně, ale v útoku u něj dost často končily slávistické akce. Nezanedbával presink, jako vždycky neúnavně jezdil, jen mu to včera tolik „nelepilo“.

Fotbalisté Slavie se radují po gólu
Fotbalisté Slavie se radují po gólu

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud