10. února 2016 • 13:59

Potvrzeno! Fotbalový kanonýr Došek v létě ukončí kariéru

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už je to jisté, útočníka Libora Doška čeká poslední půlrok na vrcholové úrovni. Kapitán Slovácka, jemuž bude v dubnu osmatřicet let, udělal během zimní přípravy zásadní a konečné rozhodnutí. „Sdělil mi, že 30. června končí. Takhle to stojí,“ informoval ředitel Vladimír Krejčí před nedělním startem jara proti Plzni.



Brněnský odchovanec, který v nejvyšší soutěži nastřílel 123 gólů, ukončení aktivní činnosti plánoval už nějaký čas. Nyní oznámil definitivní verdikt. Ve Slovácku by ale rád zůstal, klub pro něj hledá uplatnění.

„Bavili jsme se o tom, možností je několik. Všechno je otevřené. Uvidíme, co by ho bavilo. Myslím, že o trénování neuvažuje,“ naznačil, že se s Doškem počítá do managementu.

Dvoumetrový útočník se chystá na nedělní duel s mistrem v posteli. „Měl horečku, dostal třídenní antibiotika,“ uvedl kouč Svatopluk Habanec.

Libor DošekFoto Barbora Reichová Sport

Svou oporu však očekává v pátek na tréninku a v neděli nebude chybět v zápasové nominaci.

„Dvou až třídenní tréninkový výpadek by neměl být znát. Libor je z těch kabrňáků, kteří absolvovali celou přípravu,“ poznamenal trenér desátého celku Synot ligy, jenž si na šampiona troufá.

„Co mám informace, tak Plzeň není momentálně úplně v pohodě. Můžeme překvapit, prohra by pro mě byla zklamáním,“ prohlásil Habanec.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud