12. února 2016 • 10:27

Po sezoně do Číny? Na Škodu máme zajímavou nabídku, řekl Tvrdík

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

V zimě ho za pohádkovým jměním nepustili. Slávistický útočník Milan Škoda se musel smířit s tím, že vedení klubu zastavilo jeho přestup do zahraničí. Po této sezoně ovšem dostane k odchodu zelenou. Podle Radiožurnálu má od představitelů klubu slíbený velký transfer do Číny. Zajímavou nabídku z Dálného východu potvrdil Jaroslav Tvrdík, zástupce majoritního majitele vršovického klubu.



„Je pravda, že jsme Milanovi neumožnili odejít. Ale dnes už mohu říct, že máme nabídku z jednoho čínského klubu. Nabídka je výhodná jak pro klub, tak pro Milana,“ řekl Jaroslav Tvrdík pro Radiožurnál.

Ve Slavii věří, že Škodova cena ještě stoupne po EURO 2016. Hlavním důvodem, proč ho ale nepustili do ciziny už nyní, jsou velké ambice v jarní části sezony. „Sešívaní“ chtějí do Evropy. Proto gólový útočník musel nabídkám z Emirátů a Řecka zamávat.

„Milan mohl za rok a půl vydělat 60 milionů korun čistého. Museli jsme ho přesvědčit, aby ve Slavii zůstal. Je to skvělý kluk, nechci říct, že to úplně pochopil, ale smířil se s tím,“ uvedl na včerejší tiskové konferenci Jiří Šimáně, prezident klubu.

Útočník Slavie Milan Škoda
Útočník Slavie Milan Škoda

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud