Jan Podroužek
15. února 2016 • 22:20

Švento, Mašek, Zeman. NEpřestupy, ke kterým se Slavia může vrátit

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To, co vypadalo nadějně, teď není realizovatelné. Fanoušci Slavie dostali na Twitteru ráno veselý vzkaz od Jaroslava Tvrdíka, že co se týče Dušana Šventa, „uvidíme v pondělí ráno“, jak v krátké zprávě stálo. Podle slovenské agentury, která leváka z bundesligového Kölnu zastupuje, však takový přestup není v tuto chvíli vůbec reálný. A krachla i jednání s Dominikem Maškem. Ten zůstává v nizozemském Cambuuru, kde se pod novým trenérem popere o víc minut na hřišti.



Co se týče Šventa, o víkendu nebyl ani lavičce při bundesligovém souboji proti Eintrachtu Frankfurt. A začalo se spekulovat, jestli to nemá co do činění s návratem do Slavie.

„V tuto chvíli to není vůbec reálné,“ tlumočil pro Sport vzkaz od svých kolegů Roman Vojtek, zástupce společnosti Stars and Friends, která se o Slováka stará.

Nadějnější byla situace u talentovaného mladíka Dominika Maška. Slavia jednala s hráčovým manažerem Zdeňkem Nehodou, ve hře bylo jarní hostování v jiném klubu a v létě přestup do Edenu.

„Nedomluvili jsme se. Dominik zůstává v Cambuuru a zkusí se poprat o sestavu v mužstvu pod novým trenérem,“ prozradil Sportu Nehoda.

V obou případech ale platí, že jednání se znovu mohou otevřít v létě. Stejně tak jako s Martinem Zemanem , kterého sešívaní marně mámili ze švýcarského Sionu, přičemž sám hráč má o nabídku Slavie zájem.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Brno 2:0. Posily pomohly k bodům
Video se připravuje ...

Slavia - Brno: Choreo slávistických fanoušků
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud