18. února 2016 • 10:10

Baník posiluje! Z Boleslavi získal nadějného Vraštila, vrací se Machovec

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Ostravy posílí stoper Lukáš Vraštil, který míří do posledního týmu nejvyšší soutěže na hostování do konce sezony z Mladé Boleslavi. Trenér Baníku Vlastimil Petržela se rozhodl potíže na postu středního obránce řešit rovněž návratem Jaroslava Machovce, který si po lednovém odchodu z klubu doposud nesehnal nové působiště.



Jednadvacetiletý Vraštil patří do širšího kádru české jednadvacítky, ale v nabitém kádru Mladé Boleslavi zatím na základ nemá a měl odehrát jaro v druholigovém Ústí nad Labem. Jenže nakonec držitel jedenácti startů v nejvyšší soutěži nabral opačný směr a odešel do Baníku, který v prvním jarním utkání ztratil zraněného stopera Martina Honiše, druhý střední zadák Filip Kaša nemůže v nadcházejícím utkání proti Zlínu nastoupit kvůli čtvrté žluté kartě.

"Stopery jsme nějak řešit museli, proti Zlínu bychom neměli s kým hrát. Vraštil je mladý a talentovaný kluk, Machovec už je zkušenější a má chuť se ještě porvat," řekl Petržela.

Devětadvacetiletý Machovec už za Ostravu nastupoval v podzimní části a gólem zařídil její jedinou výhru v dosavadním průběhu soutěže proti Olomouci. Po Petrželově příchodu se nevešel do kádru, nové angažmá však dosud nenalezl.

CELÝ SESTŘIH: FK Mladá Boleslav - Baník Ostrava 3:0
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud