21. února 2016 • 04:30

Jak sparťan Kulič naštval fanoušky Boleslavi? Dělal, že neslyší

Autor: iSport.cz, pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

HISTORIE SYNOT LIGY | V zápasech mezi fotbalisty Sparty a Mladé Boleslavi nikdy nebyla nouze o emoce. Nejinak tomu bylo na jaře 2007, když pozdější mistr potřeboval nutně vyhrát. To se mu povedlo zásluhou obratu z 0:1 na 4:1 v závěrečné čtvrthodině, o dvě trefy se postaral Marek Kulič. Ten na Letnou přišel právě z Mladé Boleslavi a její fanoušci nejdřív jeho jméno vyvolávali, pak ale proti němu namířili svoji zlobu. Podívejte se na další díl seriálu z historie Synot ligy.



Na začátku ještě všechno vypadalo idylicky, diváci z mladoboleslavského sektoru Kuliče zdravili. „Lehce jsem jim pokynul rukou, asi jsem měl víc, ale to se mi zase nechtělo kvůli sparťanským fanouškům,“ popsal Kulič s devítiletým odstupem tehdejší události.

Nálada se rázem obrátila a fanoušci hostů se začali vůči posile Sparty chovat jinak. Kulič sám atmosféru trochu ´pohecoval´. „Pak se spustil pískot a narážky. Dohrál jsem to tím, že jsem dal dva góly, přiběhl jsem k nim, že neslyším a rozjelo se to úplně,“ vybavil si svojí reakci.

Stejně jako v jiných případech reagovali lidé na Kuličův přestup do Sparty rozdílně. „Někdo to pochopil, někdo ne,“ krčí rameny. Na konci této sezony se každopádně v 31 letech dočkal prvních dvou trofejí ve své kariéře – kromě ligového prvenství, slavil i triumf v domácím poháru.

Jaký příběh přinese dnešní ligový šlágr mezi Spartou a Mladou Boleslaví? Sledujte přímý přenos na iSport.cz od 15:00 ZDE>>>

Jak sparťan Kulič naštval fanoušky Boleslavi: Dělal, že neslyší
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Všechny zprávy pro fanoušky Sparty Všechny zprávy pro fanoušky SpartyFoto spo

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud