20. února 2016 • 16:13

CELÝ SESTŘIH: Malé derby ovládli Bohemians, Duklu skolil Krch

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bohemians 1905 v 18. ligovém kole doma porazili Duklu 1:0 a prodloužili sérii bez porážky na sedm zápasů. Malé pražské derby v 68. minutě rozhodl obránce Daniel Krch.



Bohemians vyhráli předchozí tři domácí zápasy a i proti Dukle začali aktivně. Mosquerův pokus skončil nad brankou dejvického týmu, kterou místo indisponovaného Rady opět hájila zimní posila Hroššo. Mimo jeho tyče střílel také Acosta.

První těžší zákrok si ale ve 12. minutě připsal domácí gólman Zlámal proti Breznaníkově ráně z přímém kopu. Branku "Klokanů" pak po individuální akci těsně minul Néstor . Bohemians odpověděli šancí Schicka, jenž z otočky trefil boční síť. Skóre neotevřel ani těsně před pauzou Berger. Útočník Dukly v rozhodující chvíli podklouzl a Zlámala už v leže nepřekonal.

Druhý poločas začal nepřesnou střelou domácí Švec, jeho spoluhráč Acosta pak minul ještě z lepší pozice v pokutovém území a Schickova gólová hlavička nebyla uznána pro ofsajd. Zelenobílí stupňovali tlak a Dukla se bránila ze všech sil. Schickův pokus z úhlu vyrazil Hroššo na roh, tečovaná Šmídova střela o kousek minula tyčku.

V 68. minutě už Bohemians velkou převahu využili. Čögley povedeným centrem z pravé strany našel před brankou úplně volného Krcha, který nadvakrát dostal míč do sítě.

Domácí v závěru náskok kontrolovali a Duklu do své šestnáctky moc nepouštěli. Výjimkou byla jen Vašíčkova hlavička nad břevno. Bohemians tak v Ďolíčku zvítězili počtvrté za sebou, zatímco hosté v lize prodloužili čekání na venkovní výhru na třináct duelů.

Bohemians Praha 1905 - Dukla Praha 1:0 (0:0)
Branka:
68. Krch. Rozhodčí: Proske - Wilczek, Kotík. ŽK: Šmíd - Miloševič, Berger. Diváci: 4872.
Bohemians: Zlámal - Čögley, Krch, Šmíd, Havel - Švec - Acosta (69. Bartek), Hubínek, Jirásek (80. Lulič), Mosquera - Schick (88. Akulinin). Trenér: Pivarník.
Dukla: Hroššo - Miloševič, Štetina, Gorkšs, Vrzal - Hanousek, Považanec (84. Smejkal), Néstor (75. Daniel Tetour) - Berger (70. Mareš), Vašíček , Breznaník. Trenér: Kozel.

Bohemians - Dukla: Gól! Daniel Krch nadvakrát dotlačil míč do sítě
Video se připravuje ...

Bohemians - Dukla: Vašíček hlavičkoval nad bránu
Video se připravuje ...

Bohemians - Dukla: Schickův gól neplatil kvůli ofsajdu
Video se připravuje ...

Bohemians - Dukla: Berger selhal v obrovské šanci
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud