21. února 2016 • 04:50

Lišák Mahmutovič? Za tohle si nechal dát žlutou, aby unikl hrozbě

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lišák nebo lajdák? Olomoucký útočník Aidin Mahmutovič sice v utkání s Brnem nedal gól, s jednou věcí ale mohl být spokojený. Proti "své" Plzni by v příštím kole podle všeho stejně nemohl hrát, takže se nechal vyžlutit, bezbolestně si odbude trest a pro další duely už bude k dispozici. Podívejte se, jak si "Mahmut" nechal dát čtvrtou žlutou kartu v sezoně.



Neznalí fanoušci kroutili hlavou, co ten Mahmutovič blázní, proč startuje proti míči při trestném kopu. Sigma přece bojuje o záchranu a každá žlutá kurta může znamenat v budoucnu nějakou zbytečnou absenci v důležitém boji o udržení.

Jenže teď to vypadá, že si útočník všechno dobře spočítal. Pochopitelně, nikdo to nahlas neřekl, ale počty jsou jasně dané. Jednu žlutou kartu vyfasoval v jarní premiéře s Bohemians. Další karta v souboji s Brnem byla pro Mahmutoviče čtvrtá v pořadí, což jej automaticky posílalo na jeden zápas ze hry.

Lišák Mahmutovič? Za tohle si dal dát žlutou, aby nehrál proti Plzni
Video se připravuje ...

A protože se Sigma v příštím kole utká s Viktorií Plzeň, s níž se údajně při jednání o hostování Mahmutoviče na Hané dohodla na tom, že střelec proti ligovému lídrovi nenastoupí, může jít od útočníka o velmi prozíravý tah. Žlutý trest si totiž odpyká během duelu, kde by stejně nemohl hrát a Sigmě bude k dispozici v dalších bitvách.

Mahmutovič nebyl jediným hráčem v utkání, kdo si podobný karetní kousek dovolil udělat. Na brněnské straně si pro změnu pauzu na jeden zápas vynutil střelec Jakub Řezníček.

Brno - Olomouc: Řezníček si řekl o čtvrtou žlutou schválně. Za co ji dostal?
Video se připravuje ...

Ten viděl čtvrtou žlutou kartu za faul a po utkání přiznal, že si ji nechal dát úmyslně. Raději prý oželí start v příštím utkání na půdě Jablonce, aby byl Brnu k dispozici v duelu se Zlínem, kde je podle Řezníčka pravděpodobnější bodový zisk…

Nejlepší VIDEA z fotbalové Synot ligy sledujte ZDE »

CELÝ SESTŘIH: Brno - Olomouc 2:0, trefili se Řezníček a Hyčka
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud