22. února 2016 • 04:40

Karetní hříšníci: Žluté úmysly i Barošův tvrdý kopanec

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Fotbalisté Synot ligy, kteří budou v následujícím kole kvůli kartám chybětFotbalisté Synot ligy, kteří budou v následujícím kole kvůli kartám chybětFOTO: Koláž iSport.cz

    V pořadí 18. kolo fotbalové Synot ligy vyřadilo do následujících zápasů hned několik důležitých hráčů. Sparťanský obránce Costa jako první v aktuální sezoně dostal osmou žlutou kartu a nenastoupí dva další duely. Letenského soupeře, Mladou Boleslav, v neděli oslabil Milan Baroš, který po dvou žlutých musel ze hřiště. Kdo další si ještě odpyká karetní tresty? Podívejte se na přehled.

  • Milan Baroš

    Boleslavský útočník na Letné nehraje dobré zápasy. Nedařilo se mu ani v neděli, kdy Středočeši odjeli s dvougólovou prohrou. Hvězdný forvard navíc utkání nedohrál. Ve 40. minutě sáhl po balonu rukou v souboji s Lukášem Váchou. "Asi si hrál na Maradonu," glosoval to boleslavský trenér karel Jarolím. Druhá žlutá přišla 81. minutě, kdy zasáhl kopačkou hlavu obránce Costy. Následovala zasloužená červená, Baroš si minimálně příští kolo proti Zlínu nezahraje.

    Barošova prokletá Letná: Maradonova ruka + kop do hlavy = červená
    Video se připravuje ...

  • Costa Nhamoinesu

    Sparťanský obránce je nejtrestanějším mužem aktuálního ročníku Synot ligy. Tvrdý bek si v nedělním utkání proti Mladé Boleslavi vysloužil už osmou žlutou kartu, což znamená stopku na další dva ligové zápasy. Shodou okolností byl napomínám za faul na Milana Baroše. "Patrně by ji dostal v dalším zápase. Beru to jako realitu. Absence může být problém, ale máme Maria Holka, který podal vynikající výkon proti Krasnodaru," okomentoval prohřešky svého hráče letenský trenér Zdeněk Ščasný. Costův průměr dělá 0,5 žluté karty na zápas, zmešká duely na Dukle a s Jabloncem. 

    Sparta - Boleslav: Žlutá karta Costy za faul na Baroše
    Video se připravuje ...

  • Jakub Řezníček

    Brněnský útočník přispěl v sobotu jednou brankou k výhře nad Olomoucí (2:0). V závěru utkání ale ve vzdušném souboji schválně udeřil loktem protihráče, za což uviděl žlutou kartu. V sezoně už čtvrtou, což znamená trest pro duel v Jablonci. "Teď jedeme k těžkému utkání do Jablonce a pro mě je důležitější hrát doma se Zlínem. V Jablonci jsem mohl dostat zbytečnou čtvrtou kartu a pak bych to tady proseděl. Takže to bylo z taktických důvodů. Chtěl jsem ji dostat," řekl upřímně Řezníček. S férovým chováním jeho rozhodnutí ale nemá nic společného. 

    Brno - Olomouc: Řezníček si řekl o čtvrtou žlutou schválně. Za co ji dostal?
    Video se připravuje ...

  • Aidin Mahmutovič

    Čtvrtá žlutá karta se náramně hodila i Aidinovi Mahmutovičovi. Bosenský útočník, který je na hostování z Plzně v Olomouci, se nechal potrestat v utkání v Brně. Předčasně vyběhl při rozehrávání standardky soupeře, což bylo oceněno žlutým napomenutím. Mahmutovič to udělal evidentně velmi chytře. Karetní trest se mu počítá pro následující kolo s Plzní, do kterého by kvůli dohodě klubů stejně nemohl zasáhnout.

    Lišák Mahmutovič? Za tohle si dal dát žlutou, aby unikl hrozbě
    Video se připravuje ...

  • Davor Kukec

    Kvůli čtyřem žlutým kartám vynechá následující ligové kolo i Davor Kukec. Teplická posila z Baníku se vykartovala v pátečním duelu v Plzni. Kukec šel pozdě do souboje s Tomášem Hořavou, za předvedený šlapák byl právem potrestán. Severočechům bude scházet v těžkém zápase s Libercem. 

    CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Teplice 1:0. Rozhodl opět Kolář
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud