Richard Šíma
10. března 2016 • 05:00

Rajnoch do béčka! Olomouc vyřadila zkušeného hráče z týmu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle vypadá na definitivní konec Jana Rajnocha v olomoucké Sigmě. Čtyřiatřicetiletý obránce už není členem A-týmu Hanáků, Sigma jej přeřadila do béčka! Bývalý reprezentant nezakrývá zklamání. Na jaře si ligu ještě nezahrál a ani teď, kdy Olomouc hoří v defenzivě, šanci nedostane. Hanáci sází na mladší hráče.



Není to pro Jana Rajnocha snadné období. Od začátku sezony tuší, že prosadit se v Olomouci pro něj bude složité. Před několika dny nastoupil jako kapitán olomoucké rezervy a teď se dozvěděl, že byl do béčka definitivně přeřazen. Navíc má starost o svou nemocnou matku.

„Jsou teď důležitější věci, než fotbal,“ nechal se právě v souvislosti se zdravotními potížemi své mámy Rajnoch slyšet poté, kdy před několika dny poprvé navlékl kapitánskou pásku a nastoupil za B-tým Olomouce.

Stále ale věřil, že jeho přesun do vedlejší kabiny je jen dočasný. Není. Rajnochovi už bylo přeřazení do béčka oficiálně oznámeno. „Nechci to nějak rozpitvávat. Prostě jsme se rozhodli nějakým způsobem zúžit kádr a vsadit na mladší hráče. S Honzou jsme si už dříve řekli, jaká je jeho pozice a musím říct, že když nastoupil do utkání za B-tým, zhostil se té úlohy velice dobře,“ řekl Václav Jílek, olomoucký trenér.

Rajnoch ale zklamaný byl. Před několika dny se se svými frustrovanými pocity svěřil na twitteru. „Nikdo se se mnou nebaví. Všechny obránce strčím kamkoliv, ale mládí vpřed!“ napsal na sociální síť. Pak sice svůj výrok smazal, ale zklamání v něm zůstalo. A znásobilo se ve chvíli, kdy se dozvěděl, že byl definitivně přeřazen.

„Samozřejmě, že jsem zklamaný. To je člověk v takové situaci asi vždy. Co se dá dělat, musím to tak vzít,“ poznamenal Rajnoch včera. O důvodech svého přeřazení nechtěl spekulovat. „To je otázka pro někoho jiného. Já se k tomu fakt raději vyjadřovat nebudu,“ řekl pouze.

Jablonec - Olomouc: Jan Rajnoch dostal druhou žlutou kartu
Video se připravuje ...

Další informace najdete ve čtvrtečním Sportu. Elektronickou verzi včetně archivu novin najdete ZDE »

Titulní strana čtvrtečního vydání deníku SportFoto Sport

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud