12. března 2016 • 04:56

Kouč Jablonce na jména nehraje! Hübschmana sundal ve 35. minutě

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

K odvážnému kroku se odhodlal v duelu s Baníkem Ostrava trenér Jablonce Zdenko Frťala. Když jeho tým nečekaně prohrával, neváhal a připravil dvojité střídání. Na tom by ještě nebylo nic zvláštního, ovšem kouč Severočechů tak učinil ve 35. minutě. A navíc šla dolů dvě velká jména - kapitán Tomáš Hübschman a střelec Tomáš Wágner. Jablonec pak sice vyrovnal, ale na výhru nedosáhl.



Jablonec nezačal utkání s Baníkem vůbec dobře a hosté se dokonce dostali do vedení. „Před zápasem jsem upozorňoval hráče, že kdyby to jenom na vteřinu podcenili, krutě bychom na to doplatili,“ prozradil Frťala. Jenže přesně to se jeho svěřencům stalo.

„Ve všech zápasech, které Ostravští hráli, nebyli horší, problémy s nimi měla Slavia i Boleslav. Nám se to krutě vymstilo. Můžete dělat, co chcete, když se to podcení, je to následně moc složité,“ štvalo jabloneckého kouče.

Jablonec - Baník: Vraštil se trefil hlavou po přímém volném kopu, Baník vede 1:0
Video se připravuje ...

Když jeho tým prohrával, odhodlal se tak Frťala k odvážnému kroku. Už ve 35. minutě přichystal dvojité střídání. Ze hřiště šli Tomáš Hübschman a Tomáš Wágner, nahradili je Martin Pospíšil a Martin Doležal.

„Chyběla tomu určitě kvalita, klid a zkušenosti. Nebyli jsme v prvním poločase schopni si vytvořit gólovou příležitost. Na vystřídání bylo více hráčů,“ kritizoval Frťala.

„Jsou zápasy, ve kterých se nemusí hrát na krásu, ale musí se to zlomit jednoduchostí a odolností, což nám se nepovedlo. Soupeř byl nebezpečný. Věřím, že tento zápas byl pro nás hodně poučný,“ doufal jablonecký trenér.

CELÝ SESTŘIH: Jablonec - Ostrava 1:1. Hosté opět překvapili
Video se připravuje ...

Jablonec - Baník: Na 1:1 srovnal z otočky čerstvě nasazený Martin Doležal
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud